Oddih v dvoje

VALENTINOVO RAZVAJANJE

Presenetite svojega partnerja z romantičnim oddihom v dvoje v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Z roko v roki se sprehodita po zasneženih gozdnih stezicah, uživajta v neokrnjeni zimski naravi in ustvarita nepozabne spomine ob najbolj slikoviti slovenski reki. Prepustita se razvajanju z vrhunsko kulinariko ter prvovrstnimi vini.

Iskrice zagotovljene!

VAJIN VALENTINOV ODDIH BI LAHKO IZGLEDAL TAKO:

Nadstandardni Studio apartma

Sodobno opremljeni, svetli prostori vaju bodo navdali z občutkom domačnosti, osupljivi razgledi Julijskih zasneženih vrhov pa vaju bodo na vsakem koraku vabili k uživanju v zimskih alpskih doživetjih.

 

V apartmaju vaju bo pričakala penina in košarica sadja, ob predhodni rezervaciji zagotovimo tudi sveže cvetje. 

Savna in masažna kad

Finska savna in masažna kad sta popoln način za pomiritev mišic po aktivnem dnevu. Ob osupljivem razgledu na okoliške gore se sprostite v našem zunanjem wellnessu in se naužijete svežega gorskega zraka. Pripravite se na popolno sprostitev in pomladitev.

Masaža v apartmaju

Prepustita se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vajinih teles odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. 


Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vajin apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha.

Kulinarično razvajanje

Med vajinim oddihom bomo poskrbeli tudi za razvajanje brbončic:

 • 1 x penina Frelih
 • košarica lokalnih dobrot
 • 1 x Valentinova sladica za 2 osebi;
 • 1 x kosilo ali večerja v restavraciji Mangrt ali restavraciji Pristava Lepena (odvisno od razpoložljivosti);
Na voljo vama bo tudi skrbno izbrana selekcija vrhunskih domačih vin ter izbranih vin in penin najboljših francoskih biodinamičnih vinarjev.  

Osupljiva zimska narava

Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče ter v neposredni bližini znanih pohodniških poti, ki ponujajo neizmerne užitke ob pogledu na potoke, slapove in tišino alpskega gozda.

Označene poti različnih težavnosti razveseljujejo tako zahtevne gornike, alpiniste, kot tudi obiskovalce, ki si želijo predvsem sprehodov in ogledov lahko dostopnih naravnih čudes in kulturnih znamenitosti.

IDEJE ZA ROMANTIČNA RAZISKOVANJA

ADVENTNE TRŽNICE IN
DOGODKI V BLIŽINI

Ob pogledu na presunljivo svetlobo lučk, ki prihaja iz nešteto lampijončkov, zažarijo otroške oči. Romantično vzdušje okrašenih trgov in uličic kot magnet privablja obiskovalce v staro mestno jedro Beljaka. Zaradi številnih veselih in prešernih prireditev pa je adventni čas tu povsem edinstven.

Obiščite drsališče na glavnem trgu, ki ga obkrožajo božično okrašene stojnice z ročno izdelanimi umetninami ali se izgubite v magičnem Čudežnem zimskem gozdu – konstalaciji luči umetnika Thomasa Brezine, ki jo najdete v parku hotela Park Hotel.

Program

Navodila za pot

ice rink in Villach

S preko 50 trgovci, rokodelci in kuharji je božični sejem v Celovcu največji in najbarvitejši v celi Avstrijski Koroški. Ob znamenitem zmaju Lindwurm v Celovcu lahko obiskovalci naredijo selfi ob božičnem drevesu in ga pošljejo svojim najdražjim prek brezplačnega mestnega WiFija. Ob torkih so na voljo posebne ponudbe za upokojence, kot so posebni mestni sprehodi, popusti in glasbeni program. Od četrtka naprej se obiskovalci lahko zabavajo ob živi glasbi na glavnem odru.

Kje: Neuer Platz v Celovcu
Kdaj: 19. november – 24. december 2023
Odpiralni čas: Dnevno od 10.00 do 20.00, 24. december od 10.00 do 14.00

Christmas Market Neuer Platz Klagenfurt

 Razgledni stolp Pyramidenkogel se nahaja ob Vrbskem jezeru in je zaradi svoje višine 100 metrov viden že od daleč. Ob vznožju stolpa obiskovalci najdejo prijeten božični sejem z izdelki rokodelcev, lokalnimi kmetijskimi pridelki in glasbo. Otroci bodo očarani posebej oblikovano hišo Božička, kamor občasno zavijejo lame, koze in osli.

Kje: Stolp Pyramidenkogel
Kdaj: 24. november – 17. december 2023
Petek – nedelja od 10.00 do 17.00 (+ 8. december)

Pyramidenkogel in Winter

Lignano Sabbiadoro je eno izmed najbolj znanih obmorskih letovišč ob Jadranskem morju. Za božič pripravijo dogodek Natale d’A…Mare (Božič na morju). Vključuje nepozabne dogodke, kot sta Villaggio del Gusto di Natale (Vas Okusa Božiča) in Presepe di Sabbia (Jaslice iz peska).

Umetniško delo iz peska je postavljeno blizu plaže. V več kot mesecu dni več kot pet ali šest kiparjev, izbranih izmed najbolj usposobljenih umetnikov iz sveta peska, oblikuje in oblikuje več kot 500 ton peska.

Vsako leto je upodobitev jaslic drugačna in tradicionalno okolje prepleta s trenutnimi dogodki, s čimer organizatorji želijo spodbuditi razmišljanje o pomembnih etičnih, civilnih, ekoloških in zgodovinskih vprašanjih.

Navodila za pot

CENA: 490 € 

 
Paket je na voljo februarja.

 

V ceno je vključeno:

 • 2 nočitvi v Studio apartmaju;
 • penina in košarica sadja v apartmaju;
 • masaža za 2 osebi v udobju vašega apartmaja
 • 1 x košarica lokalnih dobrot;
 • 1 x slastna sladica za 2 osebi;
 • 1 x kosilo ali večerja v restavraciji Mangart (Log pod Mangartom) ali restavraciji Pristava Lepena (glede na razpoložljivost);
 • brezplačna izposoja zabavne igre za pare;
 • brezplačna izposoja košare in odeje za piknik v dvoje;
 • brezplačna izposoja pohodniških palic in nasveti za pohodniške ture po vaši meri;
 • pozna odjava (glede na razpoložljivost).
 • uporaba zunanje savne in letne kuhinje ter
 • brezplačna izposoja električnih koles

Doplačila:  Turistična taksa, 2,00 €/ osebo/ noč.

REZERVIRAJ VAJIN ROMANTIČNI VIKEND

Za več informacij, prosimo izpolnite spodnji obrazec.

Na voljo pa smo vam tudi na info@residencesoca.si ali  031 739 244.  Prihod *

  Odhod *

  Odrasli *

  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.