Smučanje

SE TUDI VI STRINJATE, DA ZIMA BREZ SNEGA NI PRAVA ZIMA?

VČASIH SMUČAM HIT, VČASIH PA POČAS

Ni lepšega, kot se na sveže sončno jutro pognati po belih strminah, vdihniti svež alpski zrak in začutiti toplo gorskega sonca na obrazu. Vrhovi, ki obkrožajo Residence Soča so pokriti s snežnimi klobuki vsaj pol leta – tukaj smo zato, da vam pričaramo čaroben smučarski oddih.

Miss Claire skiing Kanin
Kanin skiing
Miss Claire skiing Kanin
View towards the Kanin mountain range

VAŠ UČITELJ SMUČANJA: TJAŽ KLEVA

 

LETNIK ROJSTVA: 1993
IZOBRAZBA: dipl.inž.agronomije
NAJLJUBŠI HOBI: Potapljanje in soteskanje
CERTIFIKATI:
Smučarski inštruktor IVSI, SSI Scuba Assistant Instructor, SSI Snorkel Instructor, SSI Basic FreeDiving Instructor, SoZS Assistant vodnik soteskanja, reševalec iz divjih voda Program C, IRF vodnik za splav – 3. stopnja

JEZIKI, KATERE GOVORI:
Slovenski, angleški, italijanski, hrvaški

 

Vaš učitelj Tjaž je pričel z obiskovanjem šole smučanja pri 3 letih. Naziv učitelj smučanja 1 je pridobil 15 letih. Tega je kmalu nadgradil z tečajem učitelj smučanja 2. stopnje. Svoje zime je preživel v Italiji, kjer je poučeval šole v naravi. Leta poučevanja so mu prinesla izkušnje in sedaj je pripravljen, da nauči smučati tudi vas! 

IMG_5418
IMG_5417
IMG_5416
IMG_4228

SMUČIŠČE KANIN IN SELLA NEVEA

Smučanje nad 2.000 m s pogledi na Alpe in Jadransko morje je svojevrstno doživetje. Sončni Kanin, povezan z italijanskim smučiščem Sella Nevea, navdušuje z izjemnim gorskim ambientom in naravnim snegom vse do pozne pomladi.

 

IMG-20230203-WA0088

Smučišče Kanin – Sella Nevea se odpre v decembru, ko zapade dovolj snega za ugodno smuko. Smučarska sezona traja vse tja do maja, ko se sončni žarki že pošteno upirajo na smučarske terene in se smučarski navdušenci pogosto odločijo za popoldanski rafting na Soči.

IMG-20230203-WA0087
IMG-20230203-WA0052
IMG-20230203-WA0088
IMG-20230203-WA0023

Smučišče Kanin – zemljevid prog, ©Sončni Kanin

PO DNEVU NA SNEGU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu na smučišču:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments