Smučanje

VČASIH SMUČAM HIT, VČASIH PA POČAS

Ni lepšega, kot se na sveže sončno jutro pognati po belih strminah, vdihniti svež alpski zrak in začutiti toplo gorskega sonca na obrazu. Vrhovi, ki obkrožajo Residence Soča so pokriti s snežnimi klobuki vsaj pol leta in ponujajo odlične pogoje za smučanje – tukaj smo zato, da vam pričaramo čaroben smučarski oddih.

Miss Claire skiing Kanin
skiing Bovec
Miss Claire skiing Kanin
smučanje Bovec

VAŠ UČITELJ SMUČANJA: TJAŽ KLEVA

 

LETNIK ROJSTVA: 1993
IZOBRAZBA: dipl.inž.agronomije
NAJLJUBŠI HOBI: Potapljanje in soteskanje
CERTIFIKATI:
Smučarski inštruktor IVSI, SSI Scuba Assistant Instructor, SSI Snorkel Instructor, SSI Basic FreeDiving Instructor, SoZS Assistant vodnik soteskanja, reševalec iz divjih voda Program C, IRF vodnik za splav – 3. stopnja

JEZIKI, KATERE GOVORI:
Slovenski, angleški, italijanski, hrvaški

 

Vaš učitelj Tjaž je pričel z obiskovanjem šole smučanja pri 3 letih. Naziv učitelj smučanja 1 je pridobil 15 letih. Tega je kmalu nadgradil z tečajem učitelj smučanja 2. stopnje. Svoje zime je preživel v Italiji, kjer je poučeval šole v naravi. Leta poučevanja so mu prinesla izkušnje in sedaj je pripravljen, da nauči smučati tudi vas! 

smučanje Bovec
skiing Bovec
skiing Bovec
skiing Bovec
skiing school

PO DNEVU NA SNEGU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu na smučišču:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec