Krpljanje

POBEG V NEOKRNJENO NARAVO DOLIN TRIGLAVSKEGA NARODNEGA PARKA

KRPLJE IN MAGIČNA ZIMSKA POKRAJINA

Šele pozimi, narava spi in se število turistov občutno zmanjša, boste lahko začutili kaj pomeni Mir v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Ko je svet prekrit s snežno odejo in se vse lesketa v sončnih žarkih, se zares zavemo kako čarobna je narava. Zamrznjeni slapovi postanejo umetniške skulpture in s snegom prekrite smreke postanejo snežne kraljice. Podajte se na nepozabno turo s snežnimi krpljami in odkrivajte skrivnosti Zlatorogovega kraljestva v družbi izkušenega gorskega vodnika, ki vas bo popeljal na čudovit potep po zasneženi pravljici.

 

Najlepše destinacije za krpljanje:

O ŠPORTNI AGENCIJI KOFLER SPORT

 

Mladi, produktivni, aktivni, polni elana in mladostne zagnanosti, prijazni ter iskreni. To je Kofler Sport, produkt profesionalnih gorskih in planinskih vodnikov, kolesarjev, plezalcev in turističnih delavcev, ki poskrbijo za vašo varnost in brezskrbno doživetje, ki si ga izberete. 

 

Gonilna sila podjetja je ponuditi vsem gostom  kakovostne, varne, doživljajsko bogate storitve ter pričarati lepote in čare neokrnjene narave.

top-of-slovenia-triglav
FB_IMG_1677252434151

KRPLJANJE JE ODLIČNA ZIMSKA REKREACIJA ZA VSE GENERACIJE

 

Zabavna hoja po snegu, za katero potrebujete par krpelj, primerno zimsko obutev, sneg, topla oblačila, ponoči pa še naglavno svetilko, je odlična ideja za družinski zimski izlet. Če iščete nepozabno romantično doživetje, poiščite svobodo v dvoje: zimsko krpljanje ob polni luni in utrinkih vam bo izpolnilo vsaj eno željo.

ODLOČITE SE ZA VARNO VODENO KRPLJANJE

 

Pri krpljanju je pomembno upoštevati varnostne ukrepe, saj se lahko v zimskih razmerah hitro zgodi kakšna nepredvidena situacija. Zato je najbolje, da se na krpljanje odpravite z izkušenim vodnikom, ki dobro pozna teren in vam lahko pokaže najlepše poti v Soški dolini. S tem se boste lahko povsem sprostili in uživali v čudoviti zimski naravi.

 

V kolikor se boste na krpljanje odpravili sami, je priporočljivo, da se pred odhodom dobro pripravite in preverite vremensko napoved.

Krpljanje v Loški koritnici

Krpljanje v Loški koritnici

Loška koritnica

Krpljanje v Loški koritnici

Krpljanje na Lepoču

Krpljanje na Lepoču

krpljanje na Stolu

Krpljanje na Stolu

krpljanje na Stolu

Krpljanje na Stolu

PO DNEVU NA SNEGU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu na snegu:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments