Družinski vikend oddih

ZIMSKA PRAVLJICA V DOLINI SOČE

Ko iz Soške doline odide jesen in naravo Triglavskega naroda prekrije snežna odeja, je čas za družinsko zimsko pustolovščino! Sprehodi po zasneženih gozdnih poteh, nočno sankanje na Mangartu, večeri ob ognju in opazovanje zvezd! 

VSAK ZIMSKI VIKEND V RESIDENCE SOČA

Ustvarjalna delavnica z varuško 

Vaši otroci bodo sobotni dopoldan preživeli z varuško. Izdelovanje lantern, pravljice o soški dolini in druge ustvarjalne dejavnosti bodo zagotovo poskrbele za nepozaben dopoldan.

V primeru, da so otroci starejši in ne potrebujejo varuške, lahko zanje organiziramo razne športne aktivnosti.

Čas za savno, masažo in sprostitev v dvoje
Medtem, ko se vaši otroci zabavajo v varnih rokah, si vidva privoščita katero od aktivnosti, za katero so otroci še premajhni. Povzpnita se na bližnji hrib, sprostita se v savni ali pa si privoščita masažo v dvoje v sproščujočem ambientu vašega apartmaja. Na voljo imamo klasično masažo ali access bars terapijo.

Druženje ob ognju

Residence Soča v zimskih večerih zažari v soju lučk in toploti plamenov iz kurišč. Ob ognju vam bo na voljo vse, kar potrebujete, da si spečete kostanj ali sladkorne penice. Čas je za druženje ob kozarcu kuhanega vina ali toplega čaja!

Delavnica opazovanja zvezd in pohod z lanternami

V sodelovanju z astronomskim društvom Javornik v sobotnih večerih organiziramo delavnico opazovanja zvezd. Ogledali si bomo planetarne meglice, zvezdne kopice in planete, Luno in zanimivosti iz ozvezdja Orion. 

ZIMSKO RAZISKOVANJE

Soška dolina tudi v zimskem času ponuja veliko možnosti za raziskovanje in zabavo. Nadenite si tople rokavice in se odpravite na raziskovanje Soške poti, obiščite pozabljeno Lemovje, v primeru zadostnega snega pa vam je na voljo tudi sankanje na smučišču Mangart oz. na okoliških klancih in krpljanje. Popoln družinski vikend oddih!

TRADICIJA IN UDOBJE

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu. 

family weekend getaway
family weekend getaway

 

DRUŽINSKI VIKEND ODDIH VKLJUČUJE:

 • bivanje v enemu od apartmajev Residence Soča 
 • 1x cekar lokalnih dobrot in penina Frelih 0.75l
 • 1x lov na zaklad ob prihodu;
 • 1x predlogi za kvalitetno preživljanje prostega časa v naravi in v apartmaju
 • uporaba savne in whirlpool-a
 • pogostitev ob ognju (kostanj, penice, kuhano vino in čaj)
 • ustvarjalna delavnica in varstvo za otroke
 • delavnica opazovanja zvezd*
 • brezplačna izposoja družabnih iger
 • brezplačna izposoja pohodniških palic ter nasvet za pohodniške ture po vaši meri.
 

Cena je odvisna od števila nočitev in tipa apartmaja. 

 
 • Turistična taksa odrasli: 2 € na dan
 • Turistična taksa otroci 7-18 let: 1 € na dan
 • Hišni ljubljenčki: 40 € na dan
 
DODATNE STORITVE:

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, spdbudimo, da možgani preidejo v theta stanje, Access bars terapija aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vašega telesa odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. Z intuitivnimi prijemi, ki sta jih razvila skozi svojo dolgoletno prakso pa vam bosta priskočila na pomoč tudi pri športnih poškodbah in vas razbremenila bolečin. Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vaš apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha.

Cekar ‘Kuhajmo skupaj’ vsebuje recept in sestavine za pripravo tradicionalnih lokalnih jedi – frika, čompe in skuta.

V sodelovanju z gorskim vodnikom Johannesom Bergforsom organiziramo tudi voden pohod s krplji. Pohod traja 3 ure, lokacija pohoda se določi glede na snežne pogoje. Največkrat je za krpljanje primerna okolica Mangarta.

Cena triurnega pohoda je 180€ za 2 osebi (vključen najem potrebne opreme). Za vsako dodatno osebo je cena 70€ na osebo.

* Delavnica opazovanja zvezd se izvede v primeru lepega vremena in zadostnega števila udeležencev.

REZERVIRAJTE SVOJ DRUŽINSKI VIKEND ODDIH

Za več informacij, prosimo izpolnite spodnji obrazec.

Na voljo pa smo vam tudi na info@residencesoca.si ali  031 739 244.  Prihod *

  Odhod *

  Odrasli *

  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.