Jesenske počitnice v Soški dolini

ŠUMEČE LISTJE, KOSTANJI IN

DRUŽENJE OB OGNJU

Ko se poletje poslovi, dolino Soče zajame šumeča preproga iz jesenskega listja. Zadiši po cimetu in bučni piti, hladnejši večeri pa kličejo po prasketajočem ognju, peki kostanja in skodelici toplega čaja. Letošnje jesenske počitnice si privoščite družinsko pustolovščino v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka!

jesenske počitnice

Naselje Residence Soča obsega 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Izbirate lahko med butičnimi studii, edinstvenimi apartmaji superior in premium ali prostornimi apartmaji delux. Sodobno opremljeni, svetli prostori vas bodo navdali z občutkom domačnosti, osupljivi razgledi Julijskih vršacev pa vas bodo na vsakem koraku spodbujali k uživanju v alpskih doživetjih.

jesenske počitnice

VAŠE JESENSKE POČITNICE BI LAHKO IZGLEDALE TAKO:

božična vas

Savna, whirlpool in masaža v apartmaju

Narava in dobro počutje gresta z roko v roki. Naša finska savna in masažna kad sta popoln način za pomiritev mišic po aktivnem dnevu. Ob osupljivem razgledu na okoliške gore se lahko sprostite v našem zunanjem wellnessu in se naužijete svežega gorskega zraka.

family getaway

Varstvo otrok

Če potrebujeta varstvo za nekaj ur med tem, ko se vidva spuščata z raftom, se vzpenjata na bližnje vrhove, ali se razvajata v savni ali z masažo v dvoje, lahko vaši otroci preživijo čas v varnih rokah naše varuške. Otroci se bodo zadovoljno igrali in spoznavali jesensko naravo alpskega sveta.

jesenske počitnice

Izrezovanje buč

Noč čarovnic v Sloveniji praznujemo že vrsto let. Izrezovanje buč, sladkarije, maskiranje v strašne kostume in velika praznovanja po vsej državi so na večer 31. oktobra, ko sicer praznujemo dan reformacije, že nekaj povsem običajnega. 

Na posestvu Residence Soča vas pričakujejo buče, ki že čakajo, da jih okrasite s strašnimi obrazi, ki bodo na noč čarovnic preganjale duhove in pošasti!

 

jesenske počitnice

Družinski foto izziv

Kdo je za jesenski lov na zaklad?
Oboroženi s polaroidnim fotoapartom poiščite vse predmete na seznamu in se fotografirajte z njimi. Ko najdete vse, se oglasite na recepciji in receptorju pokažite svoje fotografije, nato pa – zahtevajte svojo nagrado! Srečno, raziskovalci! 

 

 

family getaway

Druženje ob ognju

V Residence Soča je ob jesenskih večerih čas za dobro družbo, pristno tradicionalno hrano ter kozarec vrhunskega vina ob toploti plamenov iz kurišč. Na voljo vam bo vse, kar potrebujete, da si spečete kostanj ali sladkorne penice. Čas je za druženje ob kozarcu kuhanega vina ali toplega čaja!

stargazing

Opazovanje zvezd

V sodelovanju z astronomskim društvom Javornik v petek, 03. 11. organiziramo delavnico opazovanja zvezd. Ogledali si bomo planetarne meglice, zvezdne kopice in planete, Luno in zanimivosti iz ozvezdja Orion. 

JESENSKE AKTIVNOSTI IN DOŽIVETJA

Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče ter v neposredni bližini znanih pohodniških poti, ki ponujajo neizmerne užitke ob pogledu na potoke, slapove in tišino alpskega gozda. Dolina Soče ponuja veliko izletov, prilagojenih aktivnim staršem in njihovim malim pustolovcem.  Na recepciji vam bomo z veseljem pomagali sestaviti popoln aktivni oddih za vašo družino!

CENA: 1250 € 

velja v času od 25. 10. do 5. 11.

V ceno je vključeno:

 • 5 nočitev v Superior apartmaju za 4 osebe;
 • penina in košarica sadja v apartmaju;
 • 1 x košarica lokalnih dobrot;
 • uporaba savne, masažne kadi in letne kuhinje
 • družinski foto izziv in rezanje buč
 • delavnica opazovanja zvezd*
 • druženje ob ognju
 • brezplačna izposoja električnih koles
 • brezplačna izposoja košare in odeje za piknik;
 • brezplačna izposoja pohodniških palic in nasveti za pohodniške ture po vaši meri;
 
Doplačila:  Turistična taksa, 2,00 €/ osebo/ noč.

* Delavnica se izvede ob ugodnem vremenu in v primeru min. števila udeležencev

 

Residence Soča autumn

REZERVIRAJTE SVOJO JESENSKO PUSTOLOVŠČINO!

Izpolnite spodnji obrazec ali nas kontaktirajte na info@residencesoca.si ali 031 739 244. Ne pozabite omeniti ‘jesenske pustolovščine’ v polju ‘Vaše sporočilo’.  Prihod *

  Odhod *

  Odrasli *

  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.