Jahanje

JEŽA OB SMARAGDNI REKI SOČI

Posestvo Blata se nahaja v neokrnjeni dolini Soče in sicer v vasici Žaga, le 10 kilometrov iz Bovca. Idilično mirno okolje v bližini Soče ter jahanje konj je popolna kombinacija sprostitve ter obenem spoznavanja doline Soče.

Na posestvi imajo 5 konjev, od tega 4 velike ter welsh ponija, ki lahko nese osebo do 60 kg. Na voljo so vam terensko jahanje ter jahanje otrok na poniju. 

V kolikor se odpravljate na oddih v dolino Soče, vam pri Posestvu Blata ponujajo čudovito izkušnjo – ježo ob smaragdni Soči! 

horseback riding - cover

VEČ O IZVAJALCU

 

Greta Štor iz Vipave, se je s konjeništvom začela ukvarjati že pri 7 letih. Takrat se je pod vodstvom Kristine Naglost naučila vseh osnov klasičnega jahanja in se kasneje navdušila nad preskakovanjem ovir. Pod budnim očesom Barbare Koron je tako napredovala in se v času srednje šole včlanila v Konjeniški klub Kras Sežana. Opravila je izpit za tekmovalno licenco in sledilo je obdobje uspešnih tekmovalnih sezon v preskakovanju ovir s konji, pod okriljem Zorana Zečevića. Ob koncu srednje šole je njena želja po konjeniškem znanju le še rasla in v času študija v Kopru je opravila izpit, ki ji je prinesel naziv inštruktor jahanja.

Ljubezen jo je nesla v gore in tako si zdaj na Žagi pri Bovcu prizadeva, da svoje znanje s področja konjeništva prenese na vse, ki se želijo naučiti osnov jahanja ter turistom nuditi, da si prekrasno pokrajino soške doline lahko ogledajo na konjskem hrbtu.

jahanje Bovec
horseback riding

Jahanje v dolini Soče

horseback riding
horseback riding
horseback riding
jahanje Bovec
spust s kajakom

Dodatni opis.

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

PO DNEVU JEŽE

 

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu ježe:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec