Grand Prix

AKTRAKTIVEN IZZIV

GRAND PRIX TEKMOVANJE

Udeležence Grand prix dirke bomo razdelili v time, katerim bodo dodeljeni sponzorji in sponzorska sredstva, ki jim bodo na razpolago. Uvrstili se boste na svetovni finale konstruktorjev in tekmovalcev v Formuli 1.

Iz priloženih materialov bo potrebno sestaviti formulo, ki bo ustrezno oblikovana, sposobna manevriranja in hkrati biti najhitrejša v konkurenci. Tekmovanje bomo izvedli na zato prirejeni podlagi – malo levo malo desno, vmes pa veliko smeha in zabave. Šofer bo moral skupaj z ekipo skozi zahteven tehnični pregled, kjer bo komisija podelila certifikate vsem formulam, ki bodo dosegle tehnične in varnostne predpise za nastop v velikem finalu.

Dogodek je fantastična izbira za podjetja, ki si želijo novih in atraktivnih izzivov in hkrati na dogodku spodbuditi medsebojno sodelovanje, razvijati organizacijske metode, učvrstiti medsebojne odnose hkrati pa povečati lojalnost zaposlenih.

 

Fokus: kreativnost, organizacija dela in časa, komunikacijske veščine, planiranje, timsko delo

O IZVAJALCU – AGENCIJA MAYA TEAM 

 

Maya Team je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Njegov ustanovitelj in direktor, Borut Nikolaš, je svoje šolanje in življenje posvetil športnemu in poslovnemu turizmu.

Danes je priznan timski moderator, predavatelj v številnih slovenskih in tujih podjetjih, kjer predava na temo komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj posameznih timov.

Sedež agencije je v Tolminu, storitve pa opravljajo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države. 

IMG_20190531_170237

Ekipno delo

IMG_20190531_182939
IMG_20190601_121328
IMG_20190531_170039
grand_prix_151
KajakSoca_shade_promo

Dodatni opis.

Opis slike

Opis slike

PO DNEVU S SODELAVCI

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu s sodelavci:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments