Teambuilding: Grand Prix

AKTRAKTIVEN  IZZIV

GRAND PRIX TEAMBUILDING TEKMOVANJE

Ste pripravljeni na Formula 1 teambuilding izziv? Udeležence Grand prix dirke bomo razdelili v time, katerim bodo dodeljeni sponzorji in sponzorska sredstva, ki jim bodo na razpolago. Uvrstili se boste na svetovni finale konstruktorjev in tekmovalcev v Formuli 1.

Iz priloženih materialov bo potrebno sestaviti formulo, ki bo ustrezno oblikovana, sposobna manevriranja in hkrati biti najhitrejša v konkurenci. Tekmovanje bomo izvedli na zato prirejeni podlagi – malo levo malo desno, vmes pa veliko smeha in zabave. Šofer bo moral skupaj z ekipo skozi zahteven tehnični pregled, kjer bo komisija podelila certifikate vsem formulam, ki bodo dosegle tehnične in varnostne predpise za nastop v velikem finalu.

Dogodek je fantastična izbira za podjetja, ki si želijo novih in atraktivnih izzivov in hkrati na dogodku spodbuditi medsebojno sodelovanje, razvijati organizacijske metode, učvrstiti medsebojne odnose hkrati pa povečati lojalnost zaposlenih.

Fokus teambuilding progama: kreativnost, organizacija dela in časa, komunikacijske veščine, planiranje, timsko delo

O IZVAJALCU – AGENCIJA MAYA TEAM 

Maya Team je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Njegov ustanovitelj in direktor, Borut Nikolaš, je svoje šolanje in življenje posvetil športnemu in poslovnemu turizmu.

Danes je priznan timski moderator, predavatelj v številnih slovenskih in tujih podjetjih, kjer predava na temo komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj posameznih timov.

Sedež agencije je v Tolminu, storitve pa opravljajo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države. 

timsko delo
team building

Teambuilding

team building
team building
teambuilding grand prix
teambuilding grand prix
spust s kajakom

Dodatni opis.

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

PO DNEVU S SODELAVCI

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu s sodelavci:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

apartmaji bovec