Supanje

ULOVI RAVNOTEŽJE

Supanje ali veslanje z veslaško desko, je fizično nezahteven šport vendar kljub temu ponuja dobro vadbo za celo telo. Predvsem poskrbi za utrjevanje jedernih mišic, saj so le te najbolj aktivne pri vzdrževanju ravnotežja. Poleg dobre vadbe ponuja tako razburljive trenutke kot sprostitev, odvisno od tega, za kateri izlet se odločite. Je zelo vsestranski šport, v katerem lahko uživa prav vsak.

VAŠ VODIČ: ANDREJ TRNKOCZY

 

Ime mi je Andrej Trnkoczy, sem izkušen vodič na divjih vodah v prelepi Bovški dolini, kjer tudi živim. Rojen sem v Ljubljani vendar sem večino otroštva preživel v dolini Trente, kjer ima naša družina vikend. Veliko časa smo preživeli poleg reke Soče, kjer smo se učili veslati v očetovem kajaku. V najstniških letih sem se vedno znova vračal v dolino, predvsem z namenom športnega udejstvovanja. Leta 2018 sem se preselil v Bovec in tukaj živim še danes. SUPanje je bilo takrat že zelo razširjeno vendar v Bovcu komajda prisotno, zato sem se odločil, da odprem Bovec Paddleboarding agencijo. Od takrat naprej je vodenje izletov in učenje pravilnega veslanja moja strast, ki mi omogoča slediti mojemu osebnemu poslanstvu, osrečevati in nasmejati ljudi. V številnih letih vodenja aktivnosti na reki Soči sem osvojil mnogo znanja o vodni dinamiki in varnostnih ukrepih. To mi omogoča ponuditi profesionalno in varno izkušnjo, v kateri se lahko popolnoma sprostite in uživate.

supanje soča

ZAKAJ SUPANJE?

  • Je zelo dobra vadba za celo telo. Potrebovali boste ravnotežje in moč, da boste stali pokonci in se poganjali v vodi.

 

  • Veslanje na deski je tudi dobra kardio vadba. V določenem trenutku bo uporabljena skoraj vsaka mišica v vašem telesu.

 

  • Zato je malo verjetno, da boste poškodovali kite in vezi svojih sklepov.

 

  • Kardiovaskularne koristi so neverjetne. Svojo kardio pripravljenost boste lahko znatno izboljšali.

 

  • SUP bo zagotovo izboljšal vaš občutek za ravnotežje, ko boste poskušali ostati pokonci med veslanjem.

 

  • Izvajanje joge na deski za veslanje doda aktivnosti dodatno dimenzijo.
stand-up paddleboarding
supanje soča
stand-up paddleboarding
stand-up paddleboarding

SUP-anje na divji vodi

SUPANJE NA DIVJI VODI  PO REKI SOČI

 

Pripravite se na vznemirljivo avanturo na izletu ob reki Soči! Veslanje po reki je neverjetna izkušnja, ki je ne boste pozabili. Čeprav je med vožnjo skozi brzice lahko težko ohraniti ravnotežje, naj vam to ne vzame poguma. Naši izkušeni vodniki vam bodo pomagali na vsakem koraku.

Če vam je pretežko stati, se lahko vedno usedete in uživate v stabilnosti deske za veslanje, ki je veliko bolj stabilna od kajaka. Ne glede na vašo izkušenost bomo poskrbeli, da se boste ob raziskovanju lepot reke imeli odlično. Ne zamudite te izjemne priložnosti, da preizkusite svoje sposobnosti in ustvarite nepozabne spomine.

 
supanje

SUP-anje na divji vodi

stand-up paddleboarding

SUP izlet na Most na Soči

PO DNEVU V VODI

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v vodi:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec