Supanje

ULOVI RAVNOTEŽJE

SUPANJE NA RABELJSKEM JEZERU

Veslanje z veslaško desko je fizično nezahteven šport vendar kljub temu ponuja dobro vadbo za celo telo. Predvsem poskrbi za utrjevanje jedernih mišic, saj so le te najbolj aktivne pri vzdrževanju ravnotežja. Poleg dobre vadbe ponuja tako razburljive trenutke kot sprostitev, odvisno od tega, za kateri izlet se odločite. Je zelo vsestranski šport, v katerem lahko uživa prav vsak.

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

ZAKAJ NA SUP?

Celostna rekreacija se povezuje z gibanjem na zraku in v naravi ter odkrivanjem novih krajev, hkrati pa ustvarja tudi poligon za druženje z aktivnimi ljudmi. Supanje na eni strani zna zadovoljiti željo po sprostitvi, zabavi, raziskovanju, na drugi strani željo po večji aktivnosti, resnem športanju. Zato ni presenetljivo, da priljubljenost supanja tako zelo raste in je v zadnjem desetletju prejelo naziv za najhitreje rastoči vodni šport.

IMG_20230301_145824
SUP4
SUP1
IMG_0562-scaled-1

Joga na SUP-u

ULOVI RAVNOTEŽJE:

SUP JOGA NA RABLJSKEM JEZERU

 

SUP joga je zabavna in edinstvena izkušnja, primerna tako za začetnike, kot tudi za bolj izkušene jogiste. Glavni cilj te izkušnje je bolj zavestno uživati v gibanju na SUP-u in se zabavati na soncu na alpskem jezeru z dih jemajočimi razgledi!

 

Trajanje:
2 uri

 

Minimalno število oseb:

2 osebi na izlet

 

Obvezna predhodna rezervacija, katero opravite na recepciji oziroma ob rezervaciji.

Opis slike

Opis slike

PO DNEVU V VODI

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v vodi:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments