Teambuilding: Čas je za timsko delo!

TEAMBUILDING PROGRAM

ČAS JE ZA TIMSKO DELO

Dinamičen interaktivni teambuilding program “Čas je za timsko delo” zagotavlja veliko novih znanj in pristopov s področij organizacije in vodenja timov. Uporabljamo metode, ki so del sodobnih raziskav in priporočil uglednih svetovnih strokovnjakov.

Udeleženci programa se bodo preizkusili v različnih timskih vlogah (vodja, organizator, motivator, koordinator). S preigravanjem različnih timskih vlog bomo teorijo povezali s prakso na način, da bomo usvojena znanja in izkušnje prenesli v vaše poslovno okolje. Program se je že večkrat izkazal kot odlično orodje, ki zbližuje in združuje sodelavce in spodbuje timsko delo, kjer vsak posameznik dela in ustvarja za skupni cilj podjetja.

 

Fokus: glede na predhodni sestanek teambuilding program prilagodimo naročnikovim željam in potrebam

teamwork

O IZVAJALCU – AGENCIJA MAYA TEAM 

 

Maya Team je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Njegov ustanovitelj in direktor, Borut Nikolaš, je svoje šolanje in življenje posvetil športnemu in poslovnemu turizmu.

Danes je priznan timski moderator, predavatelj v številnih slovenskih in tujih podjetjih, kjer predava na temo komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj posameznih timov.

Sedež agencije je v Tolminu, storitve pa opravljajo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države. 

timsko delo
teamwork

Timsko delo med sodelavci

teamwork
teamwork
timsko delo
timsko delo
spust s kajakom

Dodatni opis.

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

PO DNEVU TIMSKEGA DELA

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu likovnega ustvarjanja:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

apartmaji bovec