Športno plezanje

ODKRIJ NARAVNA PLEZALIŠČA DOLINE SOČE

V dolini Soče so vam na voljo številna opremljena plezališča, kjer prevladujejo predvsem smeri srednjih težavnosti (najtežja smer pa je trenutno ocenjena z 8a). 

Športno plezanje v Dolini Soče je še posebej zanimivo zaradi vpetosti v čudovito naravno okolje, ki se marsikateremu plezalcu močno vtisne v srce.

Pri športnem plezanju naj bo varnost vedno na prvem mestu, zato se podvigov lotite dobro pripravljeni in opremljeni. Pred obiskom plezališč preglejte obstoječe plezalne vodnike in priročnike ter se pozanimajte o aktualnem stanju smeri.

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

ZAKAJ SE PREIZKUSITI V ŠPORTNEM PLEZANJU?

Pri športnem plezanju se naš um poistoveti s telesom. Zbranost je namreč pri tem športu nujna, da pridemo do vrha. Za nekatere ljudi plezanje hobi, spet za druge resen šport, ki terja veliko tedenskega treninga in odrekanja. Takšno odrekanje pa nikakor ne pomeni, da smo prikrajšani za pomembne stvari v dnevu oziroma življenju – spremeni se v življenjski stil, ki se iz dneva v dan izpopolnjuje.

sport climbing

Plezališče Pri Plajerju v Trenti

sport climbing
športno plezanje soška dolina
športno plezanje soška dolina
sport climbing
IMG_20220602_125646

Dodatni opis.

Pot do plezališča

sport climbing

Plezališče je še posebej primerno za mlade družinice

PO DNEVU V SKALAH

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v skalah:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec