Fotografsko potepanje z Mikaelo

RAZISKOVANJE GORA DOLINE SOČE

Ne glede na to, ali iščete miren kraj za namakanje v Soči, zahteven pohod, da se raztegnete, družinsko pustolovščino, polno zabavnih dejavnosti, ali romantično razgledno točko za poseben trenutek, pohodništvo v okolici Bovca vas ne bo razočaralo. Ustanoviteljica in mednarodna gorska vodja More to Explore Mikaela Toczek bo oblikovala popolno potovanje po meri samo za vas.
Poleg tega vsa naša potovanja vključujejo storitve Mikaele kot profesionalne fotografinje, ki ujame vaše izkušnje s čudovitimi posnetki in jih deli z vami po vrnitvi.

VAŠA VODIČKA: MIKAELA

 

Mikaela je mednarodna planinska vodička, fotografinja, britanska inštruktorica plezanja in kvalificirana srednješolska učiteljica. Je tudi ustanoviteljica ‘More To Explore’ v Sloveniji!
Po dolgih letih raziskovanja Slovenije, pohodništva, krpljanja in plezanja sta se s partnerjem Zlatkom leta 2021 z mlado družino preselila iz doma v Walesu v majhno razpršeno naselje v Geoparku Idrija.

Njen najnovejši projekt, More to Explore, je osredotočen na omogočanje dogodivščin, potovanj in pozitivnega sodelovanja z naravo z uporabo pohodništva, krpljanja, razvoja spretnosti in ustvarjalnosti za spodbujanje rasti, razumevanja in povezanosti s samim seboj, drug z drugim in z naravnim svetom.

ZAKAJ RAZISKOVATI DOLINO SOČE

Z MIKAELO ?

Po dolgih letih raziskovanja Slovenije, pohodništva, krpljanja in plezanja se je Mikaela leta 2021 z mlado družino preselila iz svojega doma v Walesu v majhno razpršeno naselje v Geoparku Idrija.

Mikaela prinaša desetletja izkušenj na področju izobraževanja na prostem, fotografije in kot vodja odprave na More to Explore. Po usposabljanju in razgovorih z bodočimi voditelji ter oblikovanju in koordinaciji zapletenih učnih programov na prostem je More to Explore zgrajeno na skrbno oblikovanih temeljih.

explore soča valley

Raziskovanje doline Soče z Mikaelo 

Trenta Soška dolina
pohodništvo bovec
pohodništvo bovec
pohodništvo bovec
explore soča valley
mountaineering
explore soča valley

Travnik

pohodništvo bovec

Zadnja Trenta

krnsko jezero

Krnsko jezero

reka soča

Reka Soča

PO DNEVU V HRIBIH

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v hribih:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec