Cekar “kuhajmo skupaj”

LOKALNA HRANA ZA OKUSNO

KOSILO ZA VEČERJO

Ko zadiši iz domače kuhinje, se le redki uprejo znamenitim kulinaričnim posebnostim kot so čompe in skuta, frika, slastni kobariški štruklji in bovški krafi ter že stoletja cenjena sira z zaščitenim poreklom – Tolminc in bovški sir. V cekarju “Kuhajmo skupaj” vas čakajo recept receptom in lokalna hrana za pripravo frike ali čomp, ki sta odlična za hitro okusno kosilo ali večerjo.

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

V dolini Soče se lokalna tradicija preliva v vrhunsko gastronomijo. Poskusite vse, od preprostih jedi naših dedkov in babic do mojstrovin ene najboljših kuharic na svetu,

Ane Roš iz Hiše FrankoRestavracija je od nas oddaljena 35 kilometrov (v smeri Kobarid).

 

Hkrati pa je kulinarika doline Soče vse prej kot samo enostavna in preprosta – številne odlične restavracije in gostilne z dolgoletno družinsko tradicijo razvijajo moderne okuse in dvigujejo lokalno kuhinjo na vrhunski nivo. 

 

Gastronomsko ponudba doline Soče dopolnjujejo kulinarični dogodki in festivali, ki jih ljubitelji dobre hrane ne smete zamuditi!

Jestival

Čomparska noč

Frikafest

culinary basket
culinary basket
culinary basket
lokalna hrana

RESIDENCE SOČA – VAŠA OAZA SPROSTITVE

 

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu raziskovanja v naravi:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec