Digitalni detox

KJER SE ČAS USTAVI, TELO SPROSTI IN MISLI UMIRIJO

Dandanes se vse prehitro ujamemo v hitri tempo časa in vse bolj pozabljamo nase. Pred različnimi ekrani preživimo večino svojega dneva in velikokrat se sploh ne zavedamo kako zelo utrujeni smo medtem, ko smo vsem vedno na voljo. 


Privoščite si odklop od tehnologije in se zazrite v čudovite zelene gozdove, srebrne vrhove julijskih Alp in dih jemajočo turkizno reko. V tihoti ledeniške doline Trente se čas premika počasneje, kar vam omogoča, da se ponovno povežete sami s seboj. Kdaj ste nazadnje prisluhnili šumenju reke in šelestenju drevja? Občutili ljubi mir ali packali z barvami? Prebudite spet tisti najbolj prvinski košček sebe in se odklopite v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.


digital detox vacations
digital detox vacations

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

RESIDENCE SOČA – OAZA SPROSTITVE


Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:


  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.


apartmaji bovec