Savna in jacuzzi

Ob osupljivem razgledu na okoliške gore se sprostite v našem zunanjem wellnessu in se naužijete svežega gorskega zraka. Pripravite se na popolno sprostitev in pomladitev.

FINSKA SAVNA

V klasični finski savni se povprečna temperatura giblje okoli 90 stopinj Celzija, zato je priporočljivo, da en obisk traja od 5 do največ 20 minut, odvisno od posameznika. Zrak v prostoru je zelo suh – relativna vlažnost namreč ne preseže 15 odstotkov. Na peči so naloženi kamni, po katerih polivamo vodo in tako dosežemo vroči val pare, ki pospeši znojenje telesa. 

 

Urnik savne

Vsak dan od: 10.00 – 20.00

 

Navodila za uporabo savne

Za uporabo savne je potrebna predhodna najava na recepciji. Savna potrebuje približno 40 minut, da je pripravljena na uporabo. Priporočamo, da svoj termin rezervirate že pred ali ob prihodu, vsaj eno uro pred želenim obiskom savne.

sauna
sauna

JACCUZZI

Potopite v vodni svet blagodejnih mehurčkov in pomirjujočega vodnega pritiska. Hidromasaža spodbuja krvni obtok, kar lahko pripomore k lajšanju bolečin in nelagodja v sklepih ter mišicah ter pomaga odpravljati toksine iz telesa in izboljšuje splošno cirkulacijo.


Poleg fizičnih koristi ima sproščujoča izkušnja v masažni kadi tudi pozitiven vpliv na duševno stanje. Topla voda pomirja živčni sistem, sprošča um in pomaga pri lajšanju nespečnosti. Masaža vodi k sprostitvi endorfinov, ki delujejo kot naravni analgetiki in dvigujejo razpoloženje. Zato je uživanje v masažni kadi odličen način za celostno sprostitev in izboljšanje splošnega počutja.

 

Urnik 

vsak dan od 10.00 – 20.00

Za uporabo je potrebna predhodna najava na recepciji. Priporočamo, da svoj termin rezervirate že pred ali ob prihodu.

jacuzzi
jacuzzi