Access Bars Terapija

V objemu neokrnjene narave poskrbite za jasne in umirjene misli, globoko relaksacijo in sproščanje telesa. Izkusite access bars terapijo, ki briše energijske vzorce, programe in navezanosti.

RELAKSACIJA V THETA STANJU

access bars therapy

Lepota in prednost te tehnike je v tem, da se ne rabimo poglabljati in vračati v travme, da bi se proces zgodil, odvil. In vse kar uspemo odstraniti, izbrisati, se ne vrne več.


Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, spodbudimo, da možgani po približno 15 minutah preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ko se začnejo v telesu procesi samozdravljenja in regeneracije.


Gre za nežno tehniko, ki nam lahko regenerira telo in izboljša življenje. Barsi so znanstveno potrjeni. Pobrišite vse kar vas ovira in omejuje iz vseh področij vašega življenja. Izberite barse zase, za svoje bitje in telo. Spremembe, ki jih dosežemo z barsi, so neprimerljive z drugimi metodami.

access bars therapy
access bars therapy

O TERAPEVTKI

Moje ime je Renata. Med vsem kar sem in kar počnem spada tudi tehnika access barsi. Poskusila sem že mnogo tehnik, kot so tehnike tapkanja, pranoterapija, scalarprano terapija, in se kaj, vendar se v praksi do sedaj nobena ni izkazala za tako prijetno, lahkotno, nežno, globinsko ter učinkovito in transformativno kot barsi.

 

Zelo rada izvajam barse, pa tudi druge telesne procese in opazujem, kako se ljudem spreminjajo življenja na bolje, kako opuščajo, česar prej niso mogli, kako izginjajo blokade. Vsakemu je dan nek talent, moj je na tem področju. Imam narejenih tudi precej inicijacij, kar mi omogoča in podpira, da je vsak moj dotik zdravilen. Spadam tudi v 24. generacijo majevske zdravilske rodbine curanderosov (zdravilcev) iz Gvatemale.

 

access bars terapija
access bars terapija
access bars terapija
access bars terapija