Energijske točke

POVEŽITE SE Z ENERGIJO ZEMLJE

ENERGETSKE TOČKE V DOLINI SOČE

Dolina Soče je prava zakladnica energijskih točk. Le te so dokaj neobljudene ter ljudem še precej neznane. Najbolj znana energijsko močna točka se nahaja pod pobočjem Krna, znana pod imenom megalitski krogi.

Jože Munih je po poklicu inženir strojništva, vendar je svoje življenje posvetil raziskovanju zdravilnih vodnih izvirov, starih svetišč in ver. S tem se ukvarja že več kot 30 let.

Prav tako se ukvarja tudi z radiostezijo. Je izkušen vodnik, kateri vas bo popeljal v zdravilni svet neokrnjenih izvirov in starodavnih naravnih svetišč.

Energijske točke v Sloveniji

ZAKAJ SE PODATI NA RAZISKOVANJE ENERGETSKIH TOČK?

Pomladni in poletni dnevi so idealni za raziskovanje Doline Soče ali morda kar celodnevne izlete v manj znane kraje, ki slovijo po dobrih energijah. Današnji ritem življenja je hiter, prenatrpan, dinamičen in po navadi poskrbimo najprej za vse, razen zase. Prav to nas  privede do izčrpanosti, saj vlagamo preveč energije v stvari, ki bi morale biti sekundarnega pomena. Na prvem mestu bi namreč morali biti mi sami. Potrebujemo ravnovesje. Dobimo ga lahko v sožitju z naravo, kjer si lahko pomagamo z energijskimi točkami. 

Sv. Lenart

Energijske točke v Sloveniji

Pobočja pod Krnom, kjer se nahajajo megalitski krogi

Belinov tron

Energijske točke v Sloveniji
spust s kajakom

Dodatni opis.

PO DNEVU RAZISKOVANJA

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v naravi:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

apartmaji bovec