Zdravilne vode

ZDRAVILNE VODE V DOLINI SOČE

ZDRAVILNE VODE

V dolini Soče imamo veliko srečo z vodnimi viri, saj lahko na vseh koncih najdemo ne le izvire zdrave pitne, temveč celo zdravilne vode. 

Večina energijsko dobrih izvirov ima energijsko vrednost okrog 300.000 enot po Bovisovi skali. To so dobre vode in pomagajo urediti energijsko stanje našega telesa.

Vaš vodnik: JOŽE MUNIH


Jože Munih je po poklicu inženir strojništva, vendar je svoje življenje posvetil raziskovanju zdravilnih vodnih izvirov, starih svetišč in ver. S tem se ukvarja že več kot 30 let.

Prav tako se ukvarja tudi z radiostezijo. Je izkušen vodnik, kateri vas bo popeljal v zdravilni svet neokrnjenih izvirov in starodavnih naravnih svetišč.

ZAKAJ PITI ZDRAVILNO VODO?

Izvirska voda ima v sebi vse potrebne mikroorganizme, ki jih telo potrebuje in na nekaterih izvirih tudi energijo, s pomočjo katere laže premagujemo stres in bolezni. Pretok energije v naše fizično telo gre prek sedmih energijskih centrov ali čaker. Stres in ostale motnje lahko vplivajo na delovanje naših čaker in po določenem času organ, ki je iz energijskega centra-čakre prejemal premalo energije za normalno delovanje zboli. 

Screenshot_7

Zdravilna Grofova voda

Screenshot_2

Dodatni opis.

Opis slike

Opis slike

PO DNEVU V NARAVI

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu v gozdu:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments