Sorkeling – potapljanje z masko

SPOZNAJTE PODVODNI SVET REKE SOČE

Potapljanje z masko ali snorkeling je kot nalašč za raziskovalce narave ali ljubitelje podvodnih voda. Nekateri deli se zdijo, kot da ste na luni, drugi pa kot peščena plaža. Med potapljanjem po Soči lahko srečate znamenito soško postrv in se navdušite nad belimi skalami, ki so značilne za reko Sočo.

snorkeling potapljanje z masko

NEKAJ O AGENCIJI: ABYSS ADVENTURES

 

Športna agencija Abyss je dokaj novo podjetje. Njihovo poslanstvo je navdihovati bolj zdrav turizem z  negovanjem narave. Vse, kar počnejo in nudijo, je, da opominjamo sebe in druge, da cenijo lepoto našega okolja s strastjo, ki si jo zasluži. 

Njihova glavna prednost je lokacija. Abyss Adventures se nahaja v vasi Soča, na začetku doline Lepena, le par minutk vožnje od Residence Soča. 

canyoning slovenia

ZAKAJ RAZISKOVATI REKO SOČO POD VODO ?

Snorklanje ali potapljanje z masko v Soških koritih je ena izmed dejavnosti v Soški dolini, katera nekoliko bolj izstopa. Aktivnost ni tipičen adrenalinski šport, vendar ga okolje, v katerem se izvaja, dela tako edinstvenega. 

snorkeling potapljanje z masko

Raziskovanje korit Soče

snorkeling potapljanje z masko
snorkeling potapljanje z masko
snorkeling reka Soča
snorkeling potapljanje z masko
spust s kajakom

Dodatni opis.

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

PO DNEVU V VODI

 

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v vodi:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec