Selekcija vrhunskih vin

IN VINO VERITAS

Posočje je znano po izvrstni lokalni kulinariki, ob kateri se prileže kozarec odličnega vina. Za vas smo pripravili tudi skrbno izbrano selekcijo vrhunskih domačih vin in penin iz bližnjih Goriških Brd ter izbrana vina in penine najboljših francoskih biodinamičnih vinarjev. 


Pokukajte v našo selekcijo vin in odkrijte bogastvo v zgodbah vinarjev, okusite najbolj žlahtne kapljice in doživite nepozabno izkušnjo.

 

VINSKA KARTA

Na voljo so peneča vina in champagne, bela vina in rdeča vina. Za pomoč pri izbiri vin povprašajte v recepciji – naše osebje vam bo z veseljem svetovalo.

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

wine selection
wine selection
selekcija vin
wine selection
selekcija vin
wine selection

PRVOVRSTNA IZVIRA – VINO LOVE

 

Vsa vina ter penine za nas izbira Vino Love. 

Sami sodelujejo z vrhunskimi vinarji po vsem svetu. Velik poudarek dajejo francoskim vinarjem, ki so usmerjeni v biodinamično vinogradništvo. 

Zagotavljajo visoko kakovostne storitve na vseh področjih. Njihovi strokovnjaki skrbno izberejo vina, skrbijo za njihovo primerno shranjevanje ter za zanesljivo in varno logistiko.

V njihovi ponudbi najdete visokokakovostne blagovne znamke sortnih in penečih vin.  

 

Odkrijte bogastvo v zgodbah vinarjev, okusite najbolj žlahtne kapljice in doživite nepozabno izkušnjo. Pri izbiri vin vam z veseljem svetujemo. 

 

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

RESIDENCE SOČA – VAŠA OAZA SPROSTITVE

 

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec