Rafting na Soči

NEPOZABNA ADRENALINSKA DOGODIVŠČINA

Ob ustreznem vodostaju je spust z gumenjakom primeren za vse generacije, tako družine, mlade in starejše. Najbolj priljubljena trasa za rafting na Soči je dolga 10 km in poteka od mosta pri Logu Čezsoškem, v neposredni bližini slapa Boka, do Trnovega ob Soči. Prve lahke brzice pospremijo veslaško ekipo z vodnikom po Soči do zahtevnejših predelov reke.

 

Rafting na Soči traja 2–3 ure

Poleg plavanja niso potrebna posebna predznanja. 

NEKAJ O AGENCIJI: LUCKY LUKE ADVENTURES

 

Naša zgodba spreminja nore adrenalinske športe v razburljive dogodivščine. Smo profesionalna ekipa, ki znanje in strast rada deli s svojimi strankami. Naši vodniki so strokovnjaki za aktivnosti v naravi z dolgoletnimi izkušnjami. Vodili vas bomo v neokrnjeno naravo, pravljične pokrajine in odkrili boste svet neomejenih avantur.

rafting na soči

ZAKAJ NA RAFTING NA SOČI?

Rafting na reki Soči je nekaj, kar bi moralo biti na listi želja vsakega adrenalinskega navdušenca. Neokrnjena narava, osupljiva smaragdna barva reke Soče in s snegom obarvani vrhovi – kaj več bi si človek sploh lahko zaželel?

rafting na soči

Soška dolina se nahaja v zahodnem delu Slovenije in je znana po svoji smaragdni reki, ki privablja obiskovalce iz vsega sveta. Ta čudovit kos narave ponuja različne možnosti za rafting, od umirjenih družinskih izletov do bolj zahtevnih brzic, ki bodo zadovoljile tudi najbolj izkušene rafting navdušence. Poleg tega pa lahko uživate tudi v slikovitem alpskem okolju, bogatem z zgodovino in kulturo ter vrhunsko kulinariko, kar vse skupaj naredi Soško dolino eno izmed najboljših destinacij za rafting in nepozabno doživetje.

rafting na soči
kayaking
reka Soča
1677421286171-scaled-e1677422848856-576x1024

PO DNEVU V VODI

 

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v vodi:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec