Paintball

BARVE SO OROŽJE, TAKTIKA JE KLJUČ –

TO JE PAINTBALL AVANTURA

paintball

Člani ekipe Xpoint so ponosni lastniki zahtevnih licenc za reševalce iz divjih voda, kvalificirani piloti jadralnih padal, učitelji smučanja, bordanja in še marsičesa, saj je varnost zanje vedno na prvem mestu. Športna agencija se nahaja v Kobaridu in že več kot 15 let ponjaja pestro izbiro različnih adrenalinskih aktivnosti. 

xpoint
paintball
paintball

Paintball prostor se nahaja pod Grill barom Skalca, tik pred Kobaridom. Stil igre spominja na speedball, saj ima napihljivo igrišče, ki zagotavlja hitre in akcijske igre. Trajanje igranja je odvisno od velikosti skupine in hitrosti porabe žogic. Običajno tečaji trajajo od 1 do 1,5 ure za skupine 10 ljudi ali več. 

paintball

PO AKTIVNEM DNEVU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec