Masaža Soča

UMETNOST DOTIKA, KI RAZVAJA VAŠE ČUTE

MASAŽA V OBJEMU APARTMAJA

Privoščite si sproščujočo masažo kar v udobju vašega apartmaja. 

Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vašega telesa odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. Z intuitivnimi prijemi, ki sta jih razvila skozi svojo dolgoletno prakso pa vam bosta priskočila na pomoč tudi pri športnih poškodbah in vas razbremenila bolečin. Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vaš apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha.

 

Marjan in Andreja sta vrhunska maserja, z dolgoletnimi izkušnjami v Sloveniji in tujini. Skozi leta prakse in izobraževanj v različnih maserskih tehnikah, sta razvila prav poseben intuitiven pristop, ki temelji na tenkočutnem prilagajanju osebnim potrebam vsake stranke.

_59A1373

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

ZAKAJ NA …?

Kratka predstavitev zakaj

1566500157333

Kratek opis 

IMG_0957
IMG_0930
IMG_0904
IMG_0920

RESIDENCE SOČA – VAŠA OAZA SPROSTITVE

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments