Mala korita Soče

ŠE VEDNO ČUDOVITA, ČEPRAV MANJŠA OD VELIKIH KORIT

Mala korita Soče so dolga približno 100 metrov in globoka do 6 metrov. V najožjem delu so široka komaj meter. Nahajajo se tik pred sotočjem reke Soče s potokom Vrsinca. 

mala korita

NAVODILA ZA POT

Do Malih korit Soče lahko pridemo iz naše nastanitve peš, zato so odlična lokacija za krajši sprehod. Na glavni cesti pri vhodu v apartmajsko naselje zavijemo levo in nadaljujemo pot po cesti mimo cerkve do prvega mostu. 

mala korita

Enostavna pot

Na poti

Po prečkanju mostu spet zavijemo levo v smeri, ki nam jo kaže smerokaz. Pot nadaljujemo po makadamski poti. Hodimo mimo travnikov in skozi gozd, gremo pa tudi mimo nekaj hiš. 

mala korita

Pot je krajša in nezahtevna, zato je primerna za družine. 

Ko pridemo do zadnje hiše, se širša pot konča in se tam priključimo gozdi poti. Hodimo naravnost, na levi strani poti pa nas neprestano spremlja reka Soča. Po nekaj minutah hoje, pridemo do kampa, ki ga prečkamo in nato prispemo na naš cilj. 

Mala korita Soče

mala korita

Reka Soča

PO AKTIVNEM DNEVU


Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:


  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.


apartmaji bovec