Jadralno padalstvo

DOLINA SOČE IZ PTIČJE PERSPEKTIVE

Veliko adrenalinskih navdušencev želi doživeti Julijske Alpe in dolino Soče s ptičje perspektive. Odlični pogoji termike, vetrovne razmere in oblikovanost gora ustvarjajo dobre pogoje za jadralne padalce.


Naj bo zima, pomlad, poletje ali jesen – za jadralno padalstvo potrebujemo le dober veter in lepo vreme. Skupaj z nami se lahko podate na polet v tandemu iz Kanina, Mangartskega sedla, Stola, če je potrebno pa se zapeljemo tudi kam drugam. Peljemo vas tja, kjer nam na dan leta veter omogoča optimalne pogoje.

NEKAJ O VODIČU

 

Jože je kandidat za gorskega vodnika IFMGA, slovenski gorski vodnik ZGVS, učitelj smučanja, vodnik in inštruktor soteskanja SOZS, slovenski reševalec/inštruktor na divjih vodah, učitelj kajaka in jadralni padalski tandem pilot.

Živi v Bovcu, na sončni strani Julijskih Alp v dolini Soče, kjer lahko izvajate vse aktivnosti na prostem, ki si jih lahko zamislite.

Rad je v gorah in se ukvarja z vsemi športi, ki jih dolina Soče ponuja. 

K vsaki disciplini vedno pristopi z miselnostjo na varnost. 

Govori slovensko, srbohrvaško, nemško, angleško in madžarsko. 

paragliding Slovenia

Jadralno padalstvo v dolini Soče

paragliding Slovenia
paragliding Slovenia
6-jadralno-padalstvo-6
Safety check and cliping to paraglider
1082BCB5-10A9-4F9E-9AC9-2BD736240B41
Wing inflation and line check

PO DNEVU V ZRAKU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v zraku:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec