Zelena poslovna srečanja v raju sredi Triglavskega narodnega parka

Zelena poslovna srečanja v raju sredi Triglavskega narodnega parka

Neštete gozdne stezice, slapovi, tišina alpskega gozda in neposredna bližina najbolj slikovite slovenske reke bodo poskrbeli, da bo vaše poslovno srečanje ostalo v nepozabnem spominu udeležencev in poslovnih partnerjev.

Dobrodošli na zelene poslovne dogodke v objemu Triglavskega narodnega parka!

ZAKAJ RESIDENCE SOČA?

 

 

 • Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče in soške poti
 • Smo v osrčju Triglavskega narodnega parka, stran od vrveža Bovca, a hkrati dovolj blizu, da lahko za teambuilding dejavnosti izkoristite tudi ponudbo slovenske prestolnice adrenalina
 • Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po produktivnem dnevu – nudimo whirlpool in savno, masaže v apartmaju, najem športne opreme (tudi električnih koles) ter pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti

TRADICIJA IN UDOBJE

★★★★

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Apartmaje odlikuje prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

NAJEM KONFERENČNE DVORANE

★★★★

Konferenčna dvorana vam je na voljo le 9 kilometrov stran, v Domu Trenta, kjer nudijo prostore za organizacijo seminarjev, kongresov, poslovnih srečanj in strokovnih delavnic.

VRSTE DVORAN:

Dvorana trentarskih vodnikov – do 100 oseb

Večnamenska dvorana – 70 do 100 oseb

Salo v hiši Trenta – do 20 oseb

Sejna soba v domu Trenta – do 20 oseb


CENA NAJEMA / 3 URE: od 50,00 €

CENA NAJEMA / DNEVNI: od 100,00 €


TEHNIČNA OPREMA:

 • Projektor, platno in ozvočenje
 • Flipchart, piši/briši table
 • Računalnik, pametne table
 • Hiter poslovni WiFi
 • Klima

DODATNO:

 • Parkirna mesta za vse udeležence 
 • Kavni odmor in pogostitev

IDEJE ZA TEAMBUILDING DEJAVNOSTI

★★★★

Če ste ljubitelji aktivnosti na prostem, je Dolina Soče (v Sloveniji znana tudi kot Posočje) zagotovo tisti kotiček Slovenije in Alp, ki ga morate obiskati. Podajte se na izjemna vodna doživetja, na kajak in rafting na reko Sočo, odkrijte neokrnjene lepote kanjonov in očarljivost tolmunov, ki navdihujejo ribiče in kopalce.

Tisti, ki greste raje peš, boste uživali v prostranem svetu visokogorja in osupljivih razgledih, ki jih nudijo Julijske Alpe vse tja do Jadranskega morja. Prebudite raziskovalca v sebi, odkrijte bisere narave in zapuščino soške fronte ter se podajte na označene nižinske pohodniške poti. Nad izjemno naravo in možnostmi za kolesarjenje se navdušuje tudi vse več kolesarjev, ki lahko izbirajo med različnimi težavnostmi potmi.

Tudi pristašem adrenalinskega utripa v Dolini Soče zagotovo ne bo dolgčas. Poletite z jadralnim padalom, zberite pogum za padalski skok iz letala, spustite se po zipline jeklenici, ki je med daljšimi v tem delu Evrope ali dvignite mero srčnega utripa v katerem izmed pustolovskih parkov.

Pravijo, da se po jutru dan pozna. Predstavljajte si, kakšen dan bo pred vami, če ga pričnete s pogledom na sončni vzhod z dvatisočaka. Če ste ljubitelj jutranjega vstajanja, se v zgodnjih urah podajte na Zadnjiški Ozebnik (2084 m), kjer boste lahko pričakali sonce v popolni tihoti in spokoju neukrotljive alpske narave. Če pa vstajanje sredi noči ni za vas, se na vse zgodaj zapeljite po najvišji slovenski gorski cesti do Mangartskega sedla in spočiti uživajte v božanju prvih jutranjih žarkov. V kolikor pa je tudi to prezgodaj, preprosto zamenjajte vzhod za sončni zahod.

 

Naš namig: Prosite osebje za piknik košaro in odejo ter si pripravite nepozaben zajtrk v družbi julijskih vršacev. To vam bo dalo potrebni zagon, da se odpravite še na vrh Mangarta (2679 m).

 

Izhodišča in okvirni čas hoje:
Trenta – Zadnjiški Ozebnik = 4 h 15 min hoje
Soča – Mangartsko sedlo = 50 min vožnje
Mangartsko sedlo – Mangart = 2 h hoje

Odložite prtljago in se kar peš odpravite na izlet v preteklost. Skozi aromatičen starodavni gozd se povzpnite po kozji stezici do zapuščenega zaselka Lemovje, ki leži sredi pobočja Bavškega Grintavca. Zaprite oči in morda boste le zaslišali droban utrip vasice, ki je nekoč stala na tem odročnem mestu. Odprite oči in dovolite, da vas očarajo zapuščene kmetije, ki še odražajo značilno lokalno arhitekturo. Opuščeni pašniki obdani s kamnitimi zidovi ter ostanki teras, kjer so 50 let nazaj še gojili krompir, vam bodo izdali, kakšno je bilo tu življenje nekoč. Če vas bodo krasni razgledi na dolino Vrsnik napolnili z energijo, se podajte še naprej, na Planino nad Sočo (1400 m) ali na Bavški Grintavec (2347 m).

 

Izhodišča in okvirni čas hoje:
Soča – Lemovje: 45 minut
Soča – Planina nad Sočo: 2 uri in 30 minut
Soča – Bavški Grintavec: 5 ur in 30 minut

Iz apartmaja se odpravite po soški poti v dolino Lepeno. Pot vas bo vodila mimo znamenitih soških korit do sotočja Soče in Lepenjice. Podajte se naprej ob strugi slednje in kmalu se boste znašli na očarljivi gozdni stezici, ki vodi do prav posebnega kraja, Šunikovega vodnega gaja. Ko boste prečkali male lesene mostičke, ki se dvigajo nad smaragdnimi tolmuni, se boste počutili kot da ste zašli v pravljično deželo. Pobožajte z mehkim mahom obrasle skale in dovolite, da vam zdravilne vodne kapljice orosijo obraz. Šunikov gaj je močno energijsko stičišče, ki vam bo zagotovo povrnilo moči.

 

Izhodišče in okvirni čas hoje:
Soča – Šunikov vodni gaj: 1 ura hoje
Več informacij o Šunikovem vodnem gaju si lahko preberete tukaj.

Narava je najboljša zdravnica. Ko se boste utrujeni vrnili s pohoda ali kakšnega drugega športnega podviga, na vas le nekaj korakov od apartmaja, čaka prav posebna terapevtka – neusmiljeno hladna reka Soča. Potop v mrzlo vodo ima mnoge zdravilne učinke. Med drugim izboljšuje kroženje krvi in zmanjšuje možnost mišičnega vnetja po zahtevnejših športnih naporih. Hladna voda zbistri misli, pomiri duha in celo dviguje libido. Prijazno osebje na recepciji vam bo svetovalo, kje so najboljši kotički za potop v bistro hči planin. Če se boste odzvali divjemu klicu pa vam priporočamo branje prispevka na našem blogu, o tem kako se varno lotimo izziva, še posebej v poletnih mesecih, ko so temperaturne razlike velike.

V kolikor bi želeli za svoje partnerje teambuilding delavnico ledenih potopov, vas lahko povežemo s 7x svetovnim prvakom v ledenem plavanju, Luko Turkom.

Vzpon na Vršič je eden izmed težjih gorskih kolesarskih vzponov pri nas. Ampak prav zato je občutek zmage ob prihod na vrh še toliko slajši. Pravijo, da z vsako premagano serpentino, odpade vsaj ena skrb. Če pa slučajno na vrhu ostane še kakšna, jo bo zagotovo odpihnil veter na poti navzdol. Najboljši kolesarji Vršič osvojijo v slabi uri, prvak Rogljič pa v pol ure. Kako dolgo bo kraljevski vzpon vzel vam? Če vas je malce strah klanca, vam v Rezidenci Soča ponujamo izposojo e-kolesa, s katerim bo izziv dostopnejši tudi za tiste z malo manj jekleno kondicijo. Pridružite se kolesarskim legendam na Vrišču.

Ob večerih ste vabljeni k druženju ob domačem ognjišču na dvorišču Rezidence Soča. Naše prijazno osebje vam bo pripravilo vse kar potrebujete, da si pripravite staro lokalno specialiteto, domače čompe oziroma krompir ter lokalno pridelano skuto. Kaj je lahko boljšega po razburljivem dnevu raziskovanja divje narave, kot sprostitev v dobri družbi, ob pristni tradicionalni hrani ter kozarcu vrhunskega vina.

Zaupajte nam želje za vaš prihodnji dogodek in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo

Izpolnite spodnji obrazec ali nam svoje želje sporočite na info@residencesoca.si ali  031 739 244.  Prihod *
  Odhod *
  Odrasli *
  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.