Cekar lokalnih dobrot in selekcija vrhunskih vin

Da bo vaše bivanje še popolnejše, lahko pri nas naročite cekar lokalnih dobrot, ki vam ga dostavimo v apartma.

V naši ponudbi imamo tudi kakovostna vina. Pri izbiri vin vam z veseljem svetujemo.

 

Posočje je znano po izvrstni lokalni kulinariki, ob kateri se prileže kozarec odličnega vina

 

Za vas smo izbrali najboljše produkte iz okolice in jih združili v cekar lokalnih dobrot. Lokalno pridelani izdelki so iz ekološke pridelave in so brez dodanih aditivov in konzervansov. Da bo užitek še večji, si privoščite še buteljko izvrstnega vina. Izbirate lahko med skrbno izbranimi vrhunskimi vini in peninami, ki bodo še posebno lepo zadišala ob mešanju s svežim gorskim zrakom.

 

Poskusite domači jogurt z okoliških ekoloških kmetij ter slavni ovčji sir – bovški sir, ki velja za posebno specialiteto in je poznan po vsej Sloveniji. Privoščite si lokalno pridelane suhe mesnine, ki so sušene v več kot 100 let starih kraških kamnitih kleteh, kar jim daje čudovit vonj in pristen okus. Posladkajte se še z lokalnim medom iz alpskih cvetlic in prav posebno domačo marmelado iz Vipavske doline, ki vam bo narisala nasmeh na obraz.

 

Za vas smo pripravili tudi skrbno izbrano selekcijo vrhunskih domačih vin iz bližnjih Goriških Brd ter izbrana vina in penine najboljših francoskih biodinamičnih vinarjev. Odkrijte bogastvo v zgodbah vinarjev, okusite najbolj žlahtne kapljice in doživite nepozabno izkušnjo.

 

Cekar za 2 osebi 30,00€

Cekar za 4 osebe 50,00€

*Cekar ni vključen v ceno