Valentinova zimska pravljica!

Valentinova zimska pravljica!

Za Valentinovo letos presenetite svojega partnerja s popolnim oddihom v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Z roko v roki se sprehodita po zasneženih gozdnih stezicah, uživajta v neokrnjeni zimski naravi in ustvarita nepozabne spomine ob najbolj slikoviti slovenski reki. Prepustita se razvajanju z vrhunsko kulinariko, masažo v apartmaju ter prvovrstnimi vini. Iskrice zagotovljene!

VAJIN VALENTINOV VIKEND BI LAHKO IZGLEDAL TAKO: 

NADSTANDARDNI STUDIO APARTMA

 

Sodobno opremljeni, svetli prostori vaju bodo navdali z občutkom domačnosti, osupljivi razgledi Julijskih zasneženih vrhov pa vaju bodo na vsakem koraku vabili k uživanju v zimskih alpskih doživetjih.

 

V apartmaju vaju bo pričakala penina in košarica sadja, ob predhodni rezervaciji zagotovimo tudi sveže cvetje. 

 

KULINARIČNO RAZVAJANJE

 

Med vajinim oddihom bomo poskrbeli tudi za razvajanje brbončic:

 • 1 x penina Frelih
 • košarica lokalnih dobrot
 • 1 x slastna sladica za 2 osebi;
 • 1 x košarica “Kuhajmo skupaj” primerna za kosilo ali večerjo;
Na voljo vama bo tudi skrbno izbrana selekcija vrhunskih domačih vin ter izbranih vin in penin najboljših francoskih biodinamičnih vinarjev.  

MASAŽA V APARTMAJU 

 

Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vajinih teles odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. 

 

Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vajin apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha.

 

OSUPLJIVA NARAVA

Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče ter v neposredni bližini znanih pohodniških poti, ki ponujajo neizmerne užitke ob pogledu na potoke, slapove in tišino zimskega alpskega gozda.

 

Označene poti različnih težavnosti razveseljujejo tako zahtevne gornike, alpiniste, kot tudi obiskovalce, ki si želijo predvsem sprehodov in ogledov lahko dostopnih naravnih čudes in kulturnih znamenitosti. 

IDEJE ZA ROMANTIČNA RAZISKOVANJA

V sodelovanju z gorskim vodnikom Johannesom Bergforsom organiziramo tudi voden pohod s krplji. Pohod traja 3 ure, lokacija pohoda se določi glede na snežne pogoje. Največkrat je za krpljanje primerna okolica Mangarta.

Cena triurnega pohoda je 180€ za 2 osebi (vključen najem potrebne opreme). Za vsako dodatno osebo je cena 70€ na osebo.

Iz apartmaja se odpravite po soški poti v dolino Lepeno. Pot vas bo vodila mimo znamenitih soških korit do sotočja Soče in Lepenjice. Podajte se naprej ob strugi slednje in kmalu se boste znašli na očarljivi gozdni stezici, ki vodi do prav posebnega kraja, Šunikovega vodnega gaja. Ko boste prečkali male lesene mostičke, ki se dvigajo nad smaragdnimi tolmuni, se boste počutili kot da ste zašli v pravljično deželo. Pobožajte z mehkim mahom obrasle skale in dovolite, da vam zdravilne vodne kapljice orosijo obraz. Šunikov gaj je močno energijsko stičišče, ki vam bo zagotovo povrnilo moči.

 

Izhodišče in okvirni čas hoje:
Soča – Šunikov vodni gaj: 1 ura hoje
Več informacij o Šunikovem vodnem gaju si lahko preberete tukaj.

Odložite prtljago in se kar peš odpravite na izlet v preteklost. Skozi aromatičen starodavni gozd se povzpnite po kozji stezici do zapuščenega zaselka Lemovje, ki leži sredi pobočja Bavškega Grintavca. Zaprite oči in morda boste le zaslišali droban utrip vasice, ki je nekoč stala na tem odročnem mestu. Odprite oči in dovolite, da vas očarajo zapuščene kmetije, ki še odražajo značilno lokalno arhitekturo. Opuščeni pašniki obdani s kamnitimi zidovi ter ostanki teras, kjer so 50 let nazaj še gojili krompir, vam bodo izdali, kakšno je bilo tu življenje nekoč. Če vas bodo krasni razgledi na dolino Vrsnik napolnili z energijo, se podajte še naprej, na Planino nad Sočo (1400 m) ali na Bavški Grintavec (2347 m).

 

Izhodišča in okvirni čas hoje:
Soča – Lemovje: 45 minut
Soča – Planina nad Sočo: 2 uri in 30 minut
Soča – Bavški Grintavec: 5 ur in 30 minut

Pogled na čudovito naravo iz ptičje perspektive!

Z velikim veseljem vas vabimo, da se med vašim bivanjem odpravite tudi na dnevni izlet s helikopterjem do slavnega Bleda. Z letališča v Bovcu boste zjutraj poleteli preko Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka, si ogledali slavna Triglavska jezera in občudovali najvišjo goro Slovenije Triglav. Pristali boste v Lescah, kjer vas bo shuttle pripeljal do Bleda. Na Bledu vam lahko rezerviramo kosilo v priznani restavraciji Štarkl, ki leži ob Blejskem jezeru, prav ob splavišču blejskih pleten. Preostanek časa se lahko kopate v jezeru, lahko pa vam uredimo tudi izposojo e-koles, s katerimi boste hitreje raziskali čudovito okolico. Nato se popoldan ponovno vkrcate v helikopter, s katerim boste poleteli nad Bohinjskih jezerom, preko gorskega masiva Krn do Mosta na Soči ter preko doline Soče prileteli nazaj v Bovec. Navdušenje je zagotovljeno, saj bo ta nepozabna izkušnja, o kateri boste pripovedovali še dolgo časa.

Poleti so organizirani vsako nedeljo.

Za več informacij in ceno nas prosim kontaktirajte na info@residencesoca.si

CENA: 490 € 

 

V ceno je vključeno:

 • 2 nočitvi v Studio apartmaju;
 • penina in košarica sadja v apartmaju;
 • masaža za 2 osebi v udobju vašega apartmaja
 • 1 x košarica lokalnih dobrot;
 • 1 x slastna sladica za 2 osebi;
 • 1 x košarica “Kuhajmo skupaj” primerna za kosilo ali večerjo
 • brezplačna izposoja zabavne igre za pare;
 • brezplačna izposoja košare in odeje za piknik v dvoje;
 • brezplačna izposoja pohodniških palic in nasveti za pohodniške ture po vaši meri;
 • pozna odjava (glede na razpoložljivost).

 

DODATNE STORITVE (za doplačilo):

 

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, spdbudimo, da možgani preidejo v theta stanje, Access bars terapija aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

70 € / osebo (50 min)

Cekar ‘Kuhajmo skupaj’ vsebuje recept in sestavine za pripravo tradicionalnih lokalnih jedi – frika, čompe in skuta.

od 15€ naprej

DOPLAČILA

Turistična taksa, 2,00 €/ osebo/ noč.

 

REZERVIRAJTE SVOJ VALENTINOV VIKEND

Rezervacijo lahko opravite preko spodnjega obrazca, s klicem na 031 739 244 ali preko emaila info@residencesoca.si.  Prihod *
  Odhod *
  Odrasli *
  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.