PREŽIVETJE V NARAVI

ALL-INCLUSIVE 3-DNEVNO MUHARJENJE NA REKI SOČI

Soška postrv, lipan, rečna postrv, ameriška postrv in smaragdna reka.

Muharjenje na Soči je edinstvena izkušnja, lov na izmuzljivo soško postrv pa svojevrsten izziv. Ne glede na to ali ste prekaljen ribič ali čisti novinec, sprejmite klic divje alpske krasotice in si privoščite ribiški oddih, ki ga ne boste pozabili. 

2 dni vodenega ribolova z lokalnim vodičem

Zgornji tok Soče je hiter, s številnimi brzicami, slapovi in tolmuni. Na številnih območjih reka teče po tesnih globelih. Reko Sočo odlikujejo smaragdna barva, beli kamenčki in vijugasta struga, ki teče skozi zeleno dolino, nad katero se dvigajo zasnežene gore. Lovna sezona se prične konec marca in zaključi konec septembra za soško postrv in konec oktobra za šarenko. 

 

Umetnost muharjenja je umetnost prepoznavanja vseh detajlov. Z ribolovom “ujemi in spusti” je naš fokus na ohranjanju in spodbujanju ekosistema. Riba mora preživeti in se dobro počutiti, da jih lahko kasneje znova ujame drugi ribič, če bo le dovolj spreten, da jih premaga! Še vedno je veliko stvari, ki jih ne vemo o povezanosti divjine in človekovega vpliva na naravni krog življenja, poleg tega pa je še toliko lepih krajev, ki jih je treba raziskati! Raziskave in stroga ohranitev okolja morata imeti prednost pred dobičkom.

trout fly fishing
fly fishing soča
muharjenje na soči

Vaša nastanitev – Residence Soča

NADSTANDARDNI APARTMAJI, PROSTOR ZA SUŠENJE RIBIŠKE OPREME

Sodobno opremljeni, svetli prostori vas bodo navdali z občutkom domačnosti, osupljivi razgledi Julijskih zasneženih vrhov pa vas bodo na vsakem koraku vabili k uživanju v alpskih doživetjih. 

Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče, med ribolovnima odsekoma ‘ujemi in spusti’ in ‘ujemi in speci’.

RIBIČEM PRIJAZNA NASTANITEV

 • zgoden zajtrk – košarica lokalnih dobrot, ki jo lahko vzamete s sabo in si privoščite zajtrk ob reki 
 • organizirana kosilo in večerja
 • sušilnica ribiške opreme
 • pred vašim prihodom uredimo vse potrebne ribolovne dovolilnici in organiziramo potrebne prevoze do pritokov reke Soče.
 • hišni ljubljenčki so dobrodošli!

SAVNA, MASAŽNA KAD IN MASAŽA

Po aktivnem dnevu na reki se lahko sprostite v našem zunanjem wellnessu s savno in masažno kadjo. Ob osupljivem razgledu na okoliške gore naužijete svežega gorskega zraka ali pa si privoščite sproščujočo masažo kar v udobju vašega apartmaja. 

Vaš vodič: Laurens Bubendorfer

Osupljiva lepota in divjina Soške doline ter izziva polna, a elegantna umetnost muharjenja sta me prvič navdušili pred 25 leti, po branju članka v ribiški reviji, ko sem bil star komaj dvanajst let. Presunjen nad prebranim, sem rotil svojo mamo, naj me odpelje v Slovenijo, kjer sem se takoj zaljubil v divjo, nedotaknjeno naravo Triglavskega narodnega parka in v kristalno čiste, neokrnjene vode reke Soče in njenih pritokov. Nekaj let nazaj sem uresničil svoje sanje in se sem, v svoj raj, tudi preselil.

fly fishing soča
muharjenje na soči
trout fly fishing

CENA PAKETA:  2.690€ za dve osebi

Paket je aktiven od marca do oktobra.

V ceno je vključeno:

 • 3x nočitev v apartmaju Superior za dve osebi
 • 2x celodnevni voden ribolov za dve osebi
 • vse potrebne ribolovne dovolilnice za Sočo in pritoke
 • 1 x košarica lokalnih dobrot za zajtrk;
 • uporaba savne in whirlpool-a
 • uporaba sušilnice za ribiško opremo
 • uporaba letne kuhinje
 • 3 x večerja
 • 2x kosilo
 
 

Doplačila:  Turistična taksa, 2,00 €/ osebo/ noč.

REZERVIRAJ ALL INCLUSIVE MUHARJENJE NA REKI SOČI

Izpolnite spodnji obrazec ali nas kontaktirajte na info@residencesoca.si ali 031 739 244.  Prihod *

  Odhod *

  Odrasli *

  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.