Soča – raj za muharjenje

Soča – raj za muharjenje

The Soča river and its tributaries are considered a unique destination for fly fishing, which is indeed the only kind of fishing that is allowed on the Soča river.

RIBE  V SOŠKI DOLINI

Ribja populacija je številna po vsej Soči. Vključuje soško postrv, šarenko in lipana, ki se razlikuje od drugih vrst lipana v Sloveniji.

Soška postrv (avtor fotografije: www.socatrout.com)

Lipan (avtor fotografije: www.socatrout.com)

Potočna postrv (avtor fotografije: www.socatrout.com)

Ameriška postrv (avtor fotografije: www.socatrout.com)

OD APRILA DO OKTOBRA

 

Ribolovna sezona je v dolini reke Soče od aprila do konca oktobra, ko je vodostaj nižji in se ribe začnejo intenzivno hraniti pred nastopom zime. Edini dovoljeni način ribolova je muharjenje.

ZALJUBITE SE V SMARAGDNO LEPOTICO 

Zgornji tok Soče je hiter, s številnimi brzicami, slapovi in tolmuni. Na številnih območjih reka teče po tesnih globelih. Reko Sočo odlikujejo smaragdna barva, beli kamenčki in vijugasta struga, ki teče skozi zeleno dolino, nad katero se dvigajo zasnežene gore.

ZAKAJ RESIDENCE SOČA?

 • Nahajamo se le 100 metrov od reke Soče
 • Omogočamo zgoden zajtrk – košarico lokalnih dobrot, ki jo lahko vzamete s sabo in si privoščite zajtrk ob reki
 • Sprostitev po dnevu v vodi – nudimo whirlpool in savno, masaže v apartmaju, najem športne opreme (tudi električnih koles) ter pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 • Organizirana večerja, 10 minut hoje oddaljena od nastanitve
 • Sušilnica ribiške opreme
 • V tesnem sodelovanju z lokalnimi ribiškimi organizacijami lahko pred vašim prihodom uredimo vse potrebne ribolovne dovolilnice, vas povežemo z najboljšimi lokalnimi ribiškimi vodniki ali organiziramo potrebne prevoze do Pritokov reke soče.
 • Pri nas so v dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

LOKALNI VODIČI, KI JIM ZAUPAMO

PoŠljite povpraŠevanje

Izpolnite spodnji obrazec in nam dovolite, da vam pomagamo pri organizaciji vaše sanjske ribolovske dogodivščine na reki Soči.   Prihod *
  Odhod *
  Odrasli *
  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.