Joga v objemu narave

Joga v objemu narave

Oddahnite si od vrveža vsakdanjega življenja in doživite vikend razvajanja in sprostitve na prostem v osupljivi naravi doline Soče. Umirite misli, razgibajte telo in izkusite čarobnost narave okoli sebe.

TERMIN: 26.05. – 28.05.2023
TRAJANJE: 3 dni/ 2 noči
IZVAJALEC: Lindsey Conroy in Residence Soča
LOKACIJA: Residence Soča, vas Soča, le nekaj metrov od hladne smaragdne lepotice reke Soče

JOGA IN BIVANJE V ČUDOVITEM KOMPLEKSU RESIDENCE SOČA

Daleč od vsakdana in izven uhojenih poti se v vasici Soča, v osrčju Triglavskega narodnega parka nahaja Residence Soča.

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu. 

VEČERJA OB TABORNEM OGNJU

Kaj je lepšega od poletnega večera, prasketanja ognja in šumenja reke? Petkov večer bomo preživeli ob ognju na obrežju reke Soče, kjer se bo na plamenih pekla večerja –  lokalna specialiteta doline Soče, Soška postrv. 

SLIKOVIT POHOD OB REKI SOČI

Sobotno dopoldne bomo preživeli ob raziskovanju znane daljinske poti ob prelepi reki Soči, ki se začne pri izviru Soče in se konča v Bovcu. Dolga je 25 km, naši vodniki pa bodo poskrbeli, da boste izkusili njene najlepše predele brez da bi morali prehoditi celotno dolžino poti. Imejte v mislih, da so za pohod obvezni ustrezni pohodni čevlji.

 

ULOVI RAVNOTEŽJE: SUP JOGA NA RABLJSKEM JEZERU

SUP joga je zabavna in edinstvena izkušnja, primerna tako za začetnike, kot tudi za bolj izkušene jogiste. Glavni cilj te izkušnje je bolj zavestno uživati v gibanju na SUP-u in se zabavati na soncu na alpskem jezeru z dih jemajočimi razgledi!

GOZDNO KOPANJE IN MEDITACIJA MED SLAPOVI

Naše raziskovanje nas bo popeljalo tudi v neokrnjen gozd ter med slapove, ki nam bodo pomagali k popolni sprostitvi uma, telesa in duha. Bosa hoje in meditacija v neokrnjeni naravi, nam bosta pomagali za seboj pustiti ves stres hitrega sodobnega načina življenja, nas prizemljili ter nam pomagali k večji čuječnosti

SAVNA IN MASAŽNI BAZEN

Za dodatno sprostitev in razvajanje je v Residence Soča poskrbljeno s savno in zunanjo masažno kadjo, lahko pa se prepustite tudi rokam naših izkušenih maserjev ali Access Bars terapevtke.

LOKALNA HRANA BIO PRIDELOVALCEV

Za zajrk smo za vas smo izbrali najboljše produkte iz okolice in jih združili v cekar lokalnih dobrot. Poskusite domači jogurt z okoliških ekoloških kmetij ter slavni ovčji sir – bovški sir, ki velja za posebno specialiteto in je poznan po vsej Sloveniji. Privoščite si lokalno pridelane suhe mesnine, ki so sušene v več kot 100 let starih kraških kamnitih kleteh, kar jim daje čudovit vonj in pristen okus ter se posladkajte z lokalnim medom iz alpskih cvetlic in prav posebno domačo marmelado iz Vipavske doline.

PROGRAM DELAVNICE:

 

CENA: 750 € / osebo

 

V ceno je vključeno:

  • 2 x nočitev v Residence Soča v svoji sobi v enem od apartmajev Residence Soča
  • 1 x zajtrk v apartmaju (cekar lokalnih dobrot ter presenečenje drugi dan)
  • 2 x večerja (ribja večerja ob tabornem ognju v petek in večerja v Brunarici v soboto)
  • 1 x kosilo v koči z lokalno hrano
  • 4 ure joge na različnih lokacijah v naravi (Rabeljsko jezero, 
  • uporaba savne in whirpoola
  • brezplačna izposoja e-koles

DOPLAČILA:

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, spdbudimo, da možgani preidejo v theta stanje, Access bars terapija aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vašega telesa odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. Z intuitivnimi prijemi, ki sta jih razvila skozi svojo dolgoletno prakso pa vam bosta priskočila na pomoč tudi pri športnih poškodbah in vas razbremenila bolečin. Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vaš apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha. 

 

Turistična taksa: 2€ / dan

 

Največje število udeležencev: 8

Najmanjše število udeležencev: 4 


Opomba: Delavnica bo zagotovljena v primeru najmanjšega števila udeležencev. 

 

 

 

 

PRIJAVA

 

Za prijavo na delavnico, prosimo izpolnite spodnji obrazec.
Za več informacij smo na voljo na info@residencesoca.si ali  031 739 244.