ZDRAVILNE SKRIVNOSTI POSOČJA

ZDRAVILNE SKRIVNOSTI POSOČJA

Narava zdravi

Nekoč so ljudje razumeli prvobitne algoritme narave in to znanje uporabljali pri vseh aspektih življenja. Enostavno so vedeli katere točke v naravi so zdravilne, katere te očistijo negativne energije, kje zgraditi svetišče in kje postaviti hišo. Stara, a ne popolnoma pozabljena znanja, obuja radiostezist Jože Munih. Podajte se z njim na pustolovščino odkrivanja starodavnih megalitov oziroma svetih kamnov, obiščite pozabljena svetišča naših prednikov in poskusite vodo iz zdravilnih izvirov. Na poti pa boste izvedeli še marsikaj zanimivega o znanju naših prednikov. Preizkusite se v merjenju energije z nihalom in na lastni koži preverite kako energijska središča vplivajo na vaše počutje. Osvežite telo in duha še s potopom v mrzlo vodo in izboljšajte cirkulacijo krvi, preženite mišično utrujenosti in povečajte libido, ob skrbnem nadzoru večkratnega svetovnega prvaka v ledenem plavanju.

 

Paket velja za dve osebi ali več.

 • 3 x nočitev
 • pijača dobrodošlice
 • cekar lokalnih dobrot
 • steklenica žive vode
 • voden enodnevni izlet po poteh starovedcev z Jožetom Munihom (obisk slovenskega Stonehenga, odkrivanje zdravilnih vodnih izvirov in napajanje energije na posebnih energijskih točkah v zgornjem Posočju)
 • voden zdravilen potop v mrzlo Sočo
 • brezplačna izposoja pohodniških palic in nasveti za pohode po vaši meri
 • Nasveti za povezovanje z naravo

 

Za več informacij in ceno nas prosim kontaktirajte na info@residencesoca.si.

 

Po predhodni rezervaciji in glede na razpoložljivost:

 • Možnost podaljšanja števila nočitev
 • Možnost dodajanja storitev (masaža, izposoja športne opreme)
 • Možnost dodajanja adrenalinskih aktivnosti

PoŠljite povpraŠevanje

Izpolnite spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.  Prihod *
  Odhod *
  Odrasli *
  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok
  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.