EDINSTVENI PRELET JULIJSKIH ALP IN DOLINE SOČE TER ČUDOVIT DAN NA BLEDU

EDINSTVENI PRELET JULIJSKIH ALP IN DOLINE SOČE TER ČUDOVIT DAN NA BLEDU

Pogled na čudovito naravo iz ptičje perspektive

Z velikim veseljem vas vabimo, da se med vašim bivanjem odpravite tudi na dnevni izlet s helikopterjem do slavnega Bleda. Z letališča v Bovcu boste zjutraj poleteli preko Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka, si ogledali slavna Triglavska jezera in občudovali najvišjo goro Slovenije Triglav. Pristali boste v Lescah, kjer vas bo shuttle pripeljal do Bleda. Na Bledu vam lahko rezerviramo kosilo v priznani restavraciji Štarkl, ki leži ob Blejskem jezeru, prav ob splavišču blejskih pleten. Preostanek časa se lahko kopate v jezeru, lahko pa vam uredimo tudi izposojo e-koles, s katerimi boste hitreje raziskali čudovito okolico. Nato se popoldan ponovno vkrcate v helikopter, s katerim boste poleteli nad Bohinjskih jezerom, preko gorskega masiva Krn do Mosta na Soči ter preko doline Soče prileteli nazaj v Bovec. Navdušenje je zagotovljeno, saj bo ta nepozabna izkušnja, o kateri boste pripovedovali še dolgo časa.

 

Poleti so organizirani vsako nedeljo.

Za več informacij in ceno nas prosim kontaktirajte na info@residencesoca.si

 

Po dogovoru vam lahko uredimo polet s helikopterjem v Benetke, San Daniele ali v Portorož. O ponudbi se pozanimajte na recepciji.

PoŠljite povpraŠevanje

Izpolnite spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.



  Prihod *
  Odhod *
  Odrasli *
  Otroci

  V spodnje polje vnesite starost vašega otroka

  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok


  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok



  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok




  V spodnja polja vnesite starosti vaših otrok





  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@residencesoca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo 123 Hiške, nepremičnine d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.