Cekar dobrot – zajtrk

PO ZAJTRKU SE DAN POZNA

CEKAR LOKALNIH DOBROT

Izkušnja bivanja v Soški dolini ni popolna brez degustacije lokalnih ekoloških dobrot z okoliških kmetij. Zato smo za vas smo izbrali najboljše produkte iz okolice in jih združili v cekar lokalnih dobrot, ki vam ga prvi dan bivanja dostavimo do vašega apartmaja. 

 

 

Lokalno pridelani izdelki so iz ekološke pridelave in so brez dodanih aditivov in konzervansov. 

 

Poskusite domači jogurt z okoliških ekoloških kmetij ter slavni ovčji sir – bovški sir, ki velja za posebno specialiteto in je poznan po vsej Sloveniji. Privoščite si lokalno pridelane suhe mesnine, ki so sušene v več kot 100 let starih kraških kamnitih kleteh, kar jim daje čudovit vonj in pristen okus. Posladkajte se še z lokalnim medom iz alpskih cvetlic in prav posebno domačo marmelado iz Vipavske doline, ki vam bo narisala nasmeh na obraz.

 

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

Lifestyle_lr-54-min-1024x683

Cekar z izdelki lokalnih kmetij

DSC_0115
5  NASVETOV ZA ZAJTRK ZA POHODNIKE
 
Če ste zagrizeni pohodnik, je pametno, da temu prilagodite tudi svoje prehrambene navade. Raziskovalci oddelka za zdravje univerze Bath so namreč ugotovili, da uživanje hrane pred vadbo vpliva na zmogljivost.
Strokovnjaki priporočajo polnovredne ogljikove hidrate, beljakovine in zdrave maščobe. Ali, če poenostavimo, za zajtrk si pripravite ovsene kosmiče z jogurtom in koščki banane; jajca s kosom polnovrednega kruha; jogurt z dodatkom beljakovin v prahu in sadje itd.
 
Torej, odgovor je na dlani – zajtrk je kralj in če želite doseči zastavljene cilje, ga le uživajte. 
DSC_5391
image00005
IMG_20230126_121049_009
Lifestyle_lr-55
ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

RESIDENCE SOČA – VAŠA OAZA SPROSTITVE

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments