Soteskanje

OSVEŽITE SE V SKRIVNOSTNEM SVETU DIVJIH SOTESK

SOTESKANJE V DOLINI SOČE

Pri soteskanju sledimo poti reke navzdol skozi kanjon. Plavamo v kristalno čistih tolmunih in se spuščamo po slapovih. Canyoning ponuja edinstvene poglede na dolino – popolnoma drugačne od tistih, ki jih vidimo od zgoraj. 

Krmarjenje v takemu okolju ni brez izzivov, zato je vaša varnost naša glavna prednostna naloga! Pričakujte lahko profesionalno opremo in visoko usposobljenega vodnika.

NEKAJ O AGENCIJI: ABYSS ADVENTURES

Športna agencija Abyss je dokaj novo podjetje. Njihovo poslanstvo je navdihovati bolj zdrav turizem z  negovanjem narave. Vse, kar počnejo in nudijo, je, da opominjamo sebe in druge, da cenijo lepoto našega okolja s strastjo, ki si jo zasluži. 

Njihova glavna prednost je lokacija. Abyss Adventures se nahaja v vasi Soča, na začetku doline Lepena, le par minutk vožnje od Residence Soča. 

ZAKAJ SOTESKANJE?

Soteskanje vas popelje v skrivnostni svet divjih sotesk, slikovitih slapov in kristalno čistih tolmunov.

image00002 (1)

Če ste radi otroško razigrani in hkrati zbrani ob vrtoglavih spustih in pogledih, je kanjoning pravo doživetje za vas. Naravni tobogani, skakanje in spuščanje z vrvmi čez slapove, raziskovanje odmaknjenega alpskega sveta Doline Soče razgiba telo in napolni duha. Vodna pustolovščina in nepozabna izkušnja za ljubitelje adrenalina, na katero se podajte le v spremstvu usposobljenega vodnika.

DCIM102GOPROGOPR7823.JPG

PO DNEVU V VODI – TRADICIJA & UDOBJE

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v vodi:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments