Skydiving – skok s padalom

DOŽIVETJE ZA DRZNE

SKOK S PADALOM – V TANDEMU

Skok s padalom z letala je zagotovo ena od najbolj adrenalinskih in nepozabnih izkušenj.

 

Je pravo doživetje za drzne. Kako poteka to doživetje?

 

Pilot vas bo z letalom popeljal na približno 4.000 m nadmorske višine, kjer boste v tandemu z izkušenim padalcem skočili iz letala. V prostem padu boste uživali kakšno minuto, potem pa boste varno pristali s pomočjo padala.

 

Skok s padalom je glede na statistike zelo varen šport, zato kar brez strahu. Obljubljamo, da vam ne bo žal!

NA KRATKO O IZVAJALCU

 

Skydive Bovec je blagovna znamka podjetja Aviofun doo, nastala je leta 2017, ko je Aviofun d.o.o. prvič prevzel letališče Bovec.  

Skydive Bovec zdaj predstavlja čudovito dropzone, ki s svojo odlično ekipo želi turistom in padalskim padalcem omogočiti nepozabno izkušnjo in spomin za vse življenje.  

Območje spuščanja se nahaja v  Bovški kotlini med Bovcem in reko Sočo  imenovana tudi “Smaragdna lepotica” in je obkrožena z gorami, ki segajo do 2600m.

Pridite in uživajte v čudovitem razgledu na Alpe in reko Sočo od zgoraj. 

 

ZAKAJ SKOČITI S PADALOM V DOLINI SOČE?

Bovec je najlepša lokacija na svetu za izvedbo padalskih skokov, saj omogoča, da padalci in naši potniki letijo v prostem padu pod bližnje vrhove Bovških gora. Letališče je v neposredni bližini Bovca dostopno peš in v čudoviti zeleni pokrajini obkroženi s sivo belimi  vrhovi gora.

Takšne lokacije si želijo vsi profesionalni padalci in extremni padalski športniki, saj jim omogoča največje možne adrenalinske podvige in rekorde.

image00002

Skok s padalom v tandemu

DCIM100GOPROG0242436.JPG
image00003
DCIM100GOPROG0232358.JPG
image00006
KajakSoca_shade_promo

Dodatni opis.

Opis slike

Opis slike

PO DNEVU V ZRAKU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v zraku:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments