Masaža v dvoje

MASAŽA V DVOJE V OBJEMU APARTMAJA

Privoščite si sproščujočo masažo v dvoje kar v udobju vašega apartmaja. Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vašega telesa odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti. Z intuitivnimi prijemi, ki sta jih razvila skozi svojo dolgoletno prakso pa vam bosta priskočila na pomoč tudi pri športnih poškodbah in vas razbremenila bolečin. Z uporabo glasbe, prijetne svetlobe in čudovitih vonjev bosta vaš apartma spremenila v oazo miru, ki bo spodbujala popolno sprostitev telesa, uma in duha.


Marjan in Andreja sta vrhunska maserja, z dolgoletnimi izkušnjami v Sloveniji in tujini. Skozi leta prakse in izobraževanj v različnih maserskih tehnikah, sta razvila prav poseben intuitiven pristop, ki temelji na tenkočutnem prilagajanju osebnim potrebam vsake stranke.

massage for two
massage for two
massage for two
massage for two

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

ZAKAJ NA …?

Kratka predstavitev zakaj

kayaking

Kratek opis 

turno smučanje
turno smučanje
turno smučanje
turno smučanje

RESIDENCE SOČA – VAŠA OAZA SPROSTITVE

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po aktivnem dnevu:

 

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

 

apartmaji bovec