Helikopterski izlet

POGLED NA ČUDOVITO NARAVO IZ PTIČJE PERSPEKTIVE

PRELET JULIJSKIH ALP IN DOLINE SOČE
TER DRUGI IZLETI

Z velikim veseljem vas vabimo, da se med vašim bivanjem odpravite tudi na dnevni izlet s helikopterjem do slavnega Bleda. Z letališča v Bovcu boste zjutraj poleteli preko Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka, si ogledali slavna Triglavska jezera in občudovali najvišjo goro Slovenije Triglav. Pristali boste v Lescah, kjer vas bo shuttle pripeljal do Bleda. Na Bledu vam lahko rezerviramo kosilo v priznani restavraciji Štarkl, ki leži ob Blejskem jezeru, prav ob splavišču blejskih pleten. Preostanek časa se lahko kopate v jezeru, lahko pa vam uredimo tudi izposojo e-koles, s katerimi boste hitreje raziskali čudovito okolico. Nato se popoldan ponovno vkrcate v helikopter, s katerim boste poleteli nad Bohinjskih jezerom, preko gorskega masiva Krn do Mosta na Soči ter preko doline Soče prileteli nazaj v Bovec. Navdušenje je zagotovljeno, saj bo ta nepozabna izkušnja, o kateri boste pripovedovali še dolgo časa.

 

Poleti so organizirani vsako nedeljo.

Za več informacij in ceno nas prosim kontaktirajte na info@residencesoca.si

 

Po dogovoru vam lahko uredimo polet s helikopterjem v Benetke, San Daniele ali v Portorož. O ponudbi se pozanimajte na recepciji.

Flycom

Ime priimek – to je prostor za predstavitev vodiča, če ga imamo.

ZAKAJ NA …?

Kratka predstavitev zakaj

soška dolina

Kratek opis 

IMG_0957
IMG_0930
IMG_0904
IMG_0920
KajakSoca_shade_promo

Dodatni opis.

ski touring

Opis slike

ski touring

Opis slike

PO DNEVU V ZRAKU

Naše sodobno apartmajsko naselje obsega 4 objekte in ponuja 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Naša nastanitev nudi odlične možnosti sprostitve po dnevu v zraku:

  • whirlpool in savna,
  • masaže v apartmaju,
  • najem športne opreme (vključno s pohodniškimi palicami in električnimi kolesi),
  • pomoč pri organizaciji dodatnih aktivnosti
 

Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja. Odlikuje jih prostornost, svetlost, skrbno izbrani naravni materiali in vrhunska oprema v sodobnem alpskem stilu.

residencesoca.si - apartmaji - apartments